Тісто для хінкалі з яйцем
Тісто для хінкалі з яйцем – це основа для приготування ситних грузинських «пельменів», які користуються величезною популярністю в усьому світі. Так чому б і нам не урізноманітнити свій звичний раціон і не здивувати сім’ю смачною і ароматною стравою?
Час приготування – 20 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 4.
Склад:
- Вода тепла – 450 мл
- Борошно – 1200 гр.
- Яйця – 2 шт.
Процес приготування:
Крок 1. Борошно просіваємо в глибоку миску, в центрі робимо поглиблення і вбиваємо два яйця.
Крок 2. Слідом підливаємо підігріту до теплого стану воду.
Крок 3. Компоненти перемішуємо.
Крок 4. Заміс продовжуємо близько 5 хвилин, а після збираємо масу в грудку.
Крок 5. Викладаємо шар на стіл, присипаний борошном, і вимішуємо ще 5 хвилин.
Крок 6. Готове тісто розгортаємо і переходимо до формування хінкалі. Приємного апетиту!