Тісто для хінкалі – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Тісто для хінкалі з яйцем

Тісто для хінкалі з яйцем – це основа для приготування ситних грузинських «пельменів», які користуються величезною популярністю в усьому світі. Так чому б і нам не урізноманітнити свій звичний раціон і не здивувати сім’ю смачною і ароматною стравою?

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 4.

Склад:

  • Вода тепла – 450 мл
  • Борошно – 1200 гр.
  • Яйця – 2 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Борошно просіваємо в глибоку миску, в центрі робимо поглиблення і вбиваємо два яйця.

Крок 2. Слідом підливаємо підігріту до теплого стану воду.

Крок 3. Компоненти перемішуємо.

Крок 4. Заміс продовжуємо близько 5 хвилин, а після збираємо масу в грудку.

Крок 5. Викладаємо шар на стіл, присипаний борошном, і вимішуємо ще 5 хвилин.

Крок 6. Готове тісто розгортаємо і переходимо до формування хінкалі. Приємного апетиту!