Вінегрет з квашеною капустою – 8 класичних рецептів приготування з покроковими фото

Оригінальний варіант вінегрету з квашеною капустою і солоними грибами

Улюблений багатьма вінегрет можна приготувати по-новому. Замість солоних огірків в цьому рецепті будуть використані солоні гриби. Завдяки такому поєднанню давно знайоме блюдо відкриється вам з нової сторони.

Час готування: 80 хв

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Картопля – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Буряк – 2 шт.
  • Цибуля зелена – 1 пучок.
  • Гриби солоні – 150 гр.
  • Капуста квашена – 150 гр.
  • Масло соняшникове – 25 мл

Процес приготування:

1. Буряк, картоплю і моркву відваріть до готовності. Остудіть їх і очистіть від шкірки.

2. Буряк, картопля і морква в дрібно наріжте.

3. Зелену цибулю вимити і порубаєте ножем.

4. Якщо гриби великі, наріжте їх шматочками.

5. Перекладіть підготовлені інгредієнти в миску. Капусту відіжміть від розсолу і додайте її в миску. Заправте вінегрет олією і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!