Оригінальний варіант вінегрету з квашеною капустою і солоними грибами
Улюблений багатьма вінегрет можна приготувати по-новому. Замість солоних огірків в цьому рецепті будуть використані солоні гриби. Завдяки такому поєднанню давно знайоме блюдо відкриється вам з нової сторони.
Час готування: 80 хв
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Картопля – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Буряк – 2 шт.
- Цибуля зелена – 1 пучок.
- Гриби солоні – 150 гр.
- Капуста квашена – 150 гр.
- Масло соняшникове – 25 мл
Процес приготування:
1. Буряк, картоплю і моркву відваріть до готовності. Остудіть їх і очистіть від шкірки.
2. Буряк, картопля і морква в дрібно наріжте.
3. Зелену цибулю вимити і порубаєте ножем.
4. Якщо гриби великі, наріжте їх шматочками.
5. Перекладіть підготовлені інгредієнти в миску. Капусту відіжміть від розсолу і додайте її в миску. Заправте вінегрет олією і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!