Простий і смачний рецепт приготування юшки з форелі з рисом
Для того щоб юшка вийшла більш поживним і густий, рішуче додаємо в бульйон рис. Адже це одна з найбільш вдалих круп, яка досить нейтральна за смаком, невибаглива в приготуванні і гарантовано не зашкодить супу.
Час приготування: 20 хв.
Час приготування: 35 хв.
Порцій – 4-6.
Склад:
- Форель – 300 гр.
- Морква – 1 шт.
- Лист лавровий – 2 шт.
- Перець чорний горошок – 5 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Перець чорний мелений – 1 щіпка.
- Рис – 150 гр.
- Кріп – 1 пучок.
- Сіль – за смаком.
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
1. Форель промиваємо, нарізаємо і складаємо в каструлю зі злегка підсоленою водою.
2. Для того, щоб бульйон вийшов ароматним, цілком у каструлю додаємо стебла різної зелені, перець і лаврове листя. У такому вигляді варимо бульйон на маленькому вогні протягом 15 хвилин.
3. У каструлю кладемо половину цибулини і натерту на крупній тертці моркву. Варимо на тихому вогні ще хвилин 15.
4. Рис промиваємо і залишаємо в гарячій воді на невеликий проміжок часу. А поки виймаємо з бульйону зварену цибулину і гілочки зелені.
5. Очищаємо картоплю, ріжемо кубиками і разом з рисом всипаємо в каструлю,варимо десь 15-20 хвилин.
6. Юшку з форелі можна вважати готовою і сміливо подавати до обіду.
Приємного вам апетиту!