Юшка з форелі – 10 рецептів класичної юшки в домашніх умовах з фото покроково

Простий і смачний рецепт приготування юшки з форелі з рисом

Для того щоб юшка вийшла більш поживним і густий, рішуче додаємо в бульйон рис. Адже це одна з найбільш вдалих круп, яка досить нейтральна за смаком, невибаглива в приготуванні і гарантовано не зашкодить супу.

Час приготування: 20 хв.

Час приготування: 35 хв.

Порцій – 4-6.

Склад:

  • Форель – 300 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Лист лавровий – 2 шт.
  • Перець чорний горошок – 5 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Картопля – 2 шт.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.
  • Рис – 150 гр.
  • Кріп – 1 пучок.
  • Сіль – за смаком.
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

1. Форель промиваємо, нарізаємо і складаємо в каструлю зі злегка підсоленою водою.

2. Для того, щоб бульйон вийшов ароматним, цілком у каструлю додаємо стебла різної зелені, перець і лаврове листя. У такому вигляді варимо бульйон на маленькому вогні протягом 15 хвилин.

3. У каструлю кладемо половину цибулини і натерту на крупній тертці моркву. Варимо на тихому вогні ще хвилин 15.

4. Рис промиваємо і залишаємо в гарячій воді на невеликий проміжок часу. А поки виймаємо з бульйону зварену цибулину і гілочки зелені.

5. Очищаємо картоплю, ріжемо кубиками і разом з рисом всипаємо в каструлю,варимо десь 15-20 хвилин.

6. Юшку з форелі можна вважати готовою і сміливо подавати до обіду.

Приємного вам апетиту!