Юшка з форелі – 10 рецептів класичної юшки в домашніх умовах з фото покроково

Як зварити справжню юшку з форелі на багатті в казані?

Юшка, зварена в казані, не зрівняється ні з якою іншою. Приготування на природі насичує блюдо приємним ароматом, максимально витягаючи з кожного компонента природний смак. А сам процес приготування на відкритому повітрі розбудить вашу фантазію і кулінарні здібності.

Час приготування: 25 хв.

Час приготування: 30-40 хв.

Порцій – 7.

Склад:

  • Форель – 700 гр.
  • Морква – 2 шт.
  • Картопля – 4-5 шт.
  • Цибуля – 1-2 шт.
  • Перець чорний горошок – 6 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Кріп – за смаком.
  • Лист лавровий – 4-5 шт.

Процес приготування:

1. Казан наповнюємо обов’язково холодною і чистою водою, відразу ж вкидываем очищений лук, який допоможе пом’якшити воду.

2. Поки вода закипає, не втрачаємо часу, а відразу ж приступаємо до подрібнення овочів. Морква будемо нарізати тонкими кружками, а картоплю кубиками. У киплячу воду перекладаємо подрібнені овочі і відразу ж солимо. Трохи перемішуємо і залишаємо варитися під закритою кришкою протягом 20-25 хвилин.

3. Паралельно з цим займемося обробленням риби. Обов’язково видаляємо зі шкурки зябра, кістки і усе зайве, що вважаєте за потрібне. Через зазначений час додаємо в суп підготовлену рибу, лаврові листи, перець і спеції за своїм бажанням. Продовжуємо варити хвилин 10.

4. Промиваємо пучок кропу і не занадто дрібно нарізаємо.

5. У завершенні додаємо в юшку зелень, давши їй настоятися певну кількість часу, щоб смак кожного компонента зміг розкритися. Готову юшку розливаємо по мисках, дістаємо хліб та іншу закуску.

Приємного вам апетиту!