Сира аджика з помідорів з перцем і хріном
Сира аджика з помідорів з перцем і хріном – це в міру гостра заготовка, яку можна використовувати скоєного по-різному: цей продукт чудово підходить для маринування шашлику, а також його можна подати до столу в якості соусу до будь-якої м’ясної страви.
Час приготування – 90 хв.
Час приготування – 25 хв.
Порції – 12.
Склад:
- Помідори – 2,5 кг
 - Перець болгарський – 500 гр.
 - Перець гострий – 3-5 шт.
 - Корінь хрону – 200 гр.
 - Часник – 300 гр.
 - Цукор-пісок – 1 склянка
 - Оцет столовий 9% – 200 мл
 - Сіль – 2 ст. л.
 
Процес приготування:
Крок 1. Солодкий і гострий перець розрізаємо вздовж і позбавляємося від насіння і перегородок.
Крок 2. Корінь хрону очищаємо від шкірки.
Крок 3. Очищаємо зубці часнику.
Крок 4. Помідори ріжемо на четвертинки і вирізаємо місце кріплення плодоніжки.
Крок 5. Покласти овочі в чашу кухонного комбайна.
Крок 6. Збиваємо до однорідної пюре і додаємо сіль з цукром, вливаємо оцет.
Крок 7. Ретельно перемішуємо аджику і розфасовуємо по банкам, зберігаємо під кришками на полиці холодильної камери. Приємного апетиту!












