Компот з кабачків на зиму – 5 рецептів компоту зі смаком ананаса з покроковими фото

Компот з кабачків на зиму – це дивовижна заготовка, яка переверне ваше уявлення про даному овоче з ніг на голову! При правильному способі готування, скибочки зеленого плода набувають в міру солодкий і дуже приємний смак цитрусового фрукта, а аромат в буквальному сенсі зводить з розуму, і встояти перед ним просто неможливо. І якщо раніше з кабачка ви готували тільки ікру і лечо, то обов’язково спробуйте зварити з нього компот!

Компот з кабачків на зиму зі смаком ананаса

Компот з кабачків на зиму зі смаком ананаса – це оригінальний напій, який чудово справляється з жагою і володіє прекрасними смаковими характеристиками. І якщо вам не подобаються кабачки в закусках або гарячих стравах, то обов’язково спробуйте заготовити їх саме таким способом!

Інгредієнти на
2 порц.

  • Кабачок 1 шт.
  • Лимон ½ шт.
  • Вода-3 л
  • Цукор-пісок-1 склянка
  • Мускатний горіх мелений 1 ч. л.
  • Лимонна кислота 1 щіпка

Процес приготування:

  1. Готуємо узвар з кабачків на зиму! Готуємо всі необхідні складові.
  2. Видаляємо шкірку з зеленого овоча, нарізаємо невеликими скибочками.
  3. Лимон обполіскуємо і ріжемо на чверть кільця середньої товщини.
  4. Кип’ятимо воду і закидаємо нарізані компоненти, також додаємо цукровий пісок, мускатний горіх і лимонку – повторно доводимо до кипіння і проварюємо 8-10 хвилин.
  5. За закінчення часу, знімаємо ємність з компотом з конфорки.
  6. Розливаємо компот по заздалегідь простерилизованным баночках і закатуємо металевими кришками.
  7. Для перевірки герметичності перевертаємо догори дном. Готуйте і отримуйте задоволення!