Бешбармак – 10 покрокових рецептів приготування в домашніх умовах з фото

Бешбармак з яловичини з картоплею в домашніх умовах

Цей традиційний бешбармак готують з яловичини з додаванням картоплі. Спробуйте простий рецепт ситного страви для всієї родини. Подавайте частування до обіду або вечері.

Час готування: 1 година 40 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Яловичина – 600 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Картопля – 8 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Перець чорний горошок – 6 шт.
  • Зелень – за смаком.

Для локшини:

  • Борошно – 4 склянки
  • Яйце – 3 шт.
  • Вода – 200 мл

Процес приготування:

1. Розморожену яловичину ріжемо на невеликі шматочки і занурюємо їх у каструлю з водою, сіллю і перцем. Варимо до готовності.

2. Після приготування м’ясо виймаємо, остуджуємо і подрібнюємо ножем. Бульйон залишаємо для подальшого приготування.

3. Для локшини розбиваємо три курячих яйця, збиваємо і додаємо до них борошно з водою.

4. Вимішуємо тісто, поки воно не стане густим і однорідним.

5. Борошняний продукт тонко розкачуємо і нарізаємо на невеликі квадрати. Залишаємо заготівлю підсихати.

6. В цей час очищаємо картоплю і занурюємо його в бульйон. Варимо до готовності.

7. На тонкі кільця нарізаємо цибулю. Заливаємо цибулю наваристим бульйоном і тушкуємо пару хвилин в сковороді.

8. Після картоплі в бульйон опускаємо домашню локшину. Відварюємо.

9. Формуємо блюдо для подачі. На велику тарілку викладаємо локшину, м’ясо і картопля. Посипаємо заготівлю цибулею і свіжою зеленню. Приємного апетиту!