Бешбармак з яловичини з картоплею в домашніх умовах
Цей традиційний бешбармак готують з яловичини з додаванням картоплі. Спробуйте простий рецепт ситного страви для всієї родини. Подавайте частування до обіду або вечері.
Час готування: 1 година 40 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Яловичина – 600 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Картопля – 8 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Перець чорний горошок – 6 шт.
- Зелень – за смаком.
Для локшини:
- Борошно – 4 склянки
- Яйце – 3 шт.
- Вода – 200 мл
Процес приготування:
1. Розморожену яловичину ріжемо на невеликі шматочки і занурюємо їх у каструлю з водою, сіллю і перцем. Варимо до готовності.
2. Після приготування м’ясо виймаємо, остуджуємо і подрібнюємо ножем. Бульйон залишаємо для подальшого приготування.
3. Для локшини розбиваємо три курячих яйця, збиваємо і додаємо до них борошно з водою.
4. Вимішуємо тісто, поки воно не стане густим і однорідним.
5. Борошняний продукт тонко розкачуємо і нарізаємо на невеликі квадрати. Залишаємо заготівлю підсихати.
6. В цей час очищаємо картоплю і занурюємо його в бульйон. Варимо до готовності.
7. На тонкі кільця нарізаємо цибулю. Заливаємо цибулю наваристим бульйоном і тушкуємо пару хвилин в сковороді.
8. Після картоплі в бульйон опускаємо домашню локшину. Відварюємо.
9. Формуємо блюдо для подачі. На велику тарілку викладаємо локшину, м’ясо і картопля. Посипаємо заготівлю цибулею і свіжою зеленню. Приємного апетиту!