Дуже смачні домашні біляші з курячим фаршем
З біляші можна приготувати з начинкою з курячого фаршу. Блюдо виходить ніжним і соковитим. Оцініть поживну ідею для вашого сімейного перекусу. Продукт однаково смачний в гарячому і охолодженому вигляді.
Час приготування: 45 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 12
Інгредієнти:
- Борошно – 1,5 склянки
- Молоко – 200 мл
- Яйце – 1 шт.
- Дріжджі сухі – 0,5 ч. л.
- Цукор – 1 ст. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – для смаження.
Для начинки:
- Фарш курячий – 0,3 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сіль – за вуксу.
- Спеції – за смаком.
Процес приготування:
1. У глибоку тарілку висипаємо сухі дріжджі і цукор.
2. Підігріваємо молоко і вливаємо його в суху масу. Розмішуємо віночком.
3. Залишаємо опару на 10 хвилин, щоб дріжджі активувалися.
4. Додаємо в опару сіль і всипаємо просіяне борошно. Ретельно розмішуємо вміст.
5. Залишаємо повітряне тісто підходити в тепле місце на 1 годину.
6. В цей час підготуємо м’ясну начинку. Розморожений курячий фарш змішуємо з сіллю, меленим чорним перцем і подрібненою цибулею.
7. З готового тіста ліпимо невеликі кружечки і розмішуєм в них начинку з курячого фаршу зі спеціями.
8. Щільно загортаємо біляші.
9. Обсмажуємо заготовку в сковороді з прогрітим рослинним маслом. Готуємо до яскравого рум’янцю.
10. Ніжні і соковиті біляші з начинкою з курячого фаршу готові. Можна подавати до столу!