Біляші – 10 дуже смачних домашніх рецептів біляшів з мясом на сковороді з покроковими фото

Дуже смачні домашні біляші з курячим фаршем

З біляші можна приготувати з начинкою з курячого фаршу. Блюдо виходить ніжним і соковитим. Оцініть поживну ідею для вашого сімейного перекусу. Продукт однаково смачний в гарячому і охолодженому вигляді.

Час приготування: 45 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 12

Інгредієнти:

  • Борошно – 1,5 склянки
  • Молоко – 200 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Дріжджі сухі – 0,5 ч. л.
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Масло рослинне – для смаження.

Для начинки:

  • Фарш курячий – 0,3 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – за вуксу.
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

1. У глибоку тарілку висипаємо сухі дріжджі і цукор.

2. Підігріваємо молоко і вливаємо його в суху масу. Розмішуємо віночком.

3. Залишаємо опару на 10 хвилин, щоб дріжджі активувалися.

4. Додаємо в опару сіль і всипаємо просіяне борошно. Ретельно розмішуємо вміст.

5. Залишаємо повітряне тісто підходити в тепле місце на 1 годину.

6. В цей час підготуємо м’ясну начинку. Розморожений курячий фарш змішуємо з сіллю, меленим чорним перцем і подрібненою цибулею.

7. З готового тіста ліпимо невеликі кружечки і розмішуєм в них начинку з курячого фаршу зі спеціями.

8. Щільно загортаємо біляші.

9. Обсмажуємо заготовку в сковороді з прогрітим рослинним маслом. Готуємо до яскравого рум’янцю.

10. Ніжні і соковиті біляші з начинкою з курячого фаршу готові. Можна подавати до столу!