Торт з бісквітних коржів в домашніх умовах
Торт з бісквітних коржів сподобається всім ласунам. Бісквіт добре поєднується з багатьма видами кремів, такий десерт легко можна приготувати до будь-якого чаювання або святкового столу.
Час готування: 20 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 8.
Склад:
- Коржі бісквітні – 1 упаковка.
- Банани – 1,5 шт.
- Персики – 3 шт.
- Кунжут – за смаком.
- Пудра цукрова – 5 ст. л.
- Сметана – 150 мл
- сирна Маса – 100 гр.
- Молоко згущене – 150 мл
Процес приготування:
1. Коржі дуже акуратно вийміть з упаковки.
2. У миску покладіть сметану, додайте до неї сирну масу, перемішайте.
3. Далі влийте згущене молоко і ще раз добре перемішайте крем.
4. Бісквітні коржі промажте кремом.
5. Банани наріжте тонкими кружечками, персики – часточками.
6. На коржі розкладіть фрукти і складіть коржі один на одного.
7. Верх торта прикрасити персиками і бананами, полийте кремом, посипте кунжутом і цукровою пудрою. Чудовий десерт готовий.
Приємного апетиту!