Бісквітний торт – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Торт з бісквітних коржів в домашніх умовах

Торт з бісквітних коржів сподобається всім ласунам. Бісквіт добре поєднується з багатьма видами кремів, такий десерт легко можна приготувати до будь-якого чаювання або святкового столу.

Час готування: 20 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 8.

Склад:

  • Коржі бісквітні – 1 упаковка.
  • Банани – 1,5 шт.
  • Персики – 3 шт.
  • Кунжут – за смаком.
  • Пудра цукрова – 5 ст. л.
  • Сметана – 150 мл
  • сирна Маса – 100 гр.
  • Молоко згущене – 150 мл

Процес приготування:

1. Коржі дуже акуратно вийміть з упаковки.

2. У миску покладіть сметану, додайте до неї сирну масу, перемішайте.

3. Далі влийте згущене молоко і ще раз добре перемішайте крем.

4. Бісквітні коржі промажте кремом.

5. Банани наріжте тонкими кружечками, персики – часточками.

6. На коржі розкладіть фрукти і складіть коржі один на одного.

7. Верх торта прикрасити персиками і бананами, полийте кремом, посипте кунжутом і цукровою пудрою. Чудовий десерт готовий.

Приємного апетиту!