Торт з печива без випічки – 10 рецептів з покроковими фото

Торт з печива без випічки – проста і дуже смачна ідея для домашніх десертів на швидку руку. Таке частування виходить дуже ніжним, апетитним і в міру солодким. Приготувати його своїми руками не складе праці. Для цього користуйтеся перевіреними покроковими рецептами з нашої кулінарної збірки. Порадуйте себе і своїх близьких!

Торт без випічки печива і сметани

Можливо лише з трьох інгредієнтів приготувати торт? Звичайно! І торт виходить смачним, просоченим і ніжним. Такий десерт чудово підійде для сімейного чаювання, його сміливо можна давати і дітям. Сам торт робиться дуже швидко, найбільше часу необхідно для того, щоб торт просочився.

Інгредієнти на
3 порц.

  • Цукор-пісок 100 гр.
  • Печиво пісочне 400 гр.
  • Сметана 300 гр.
  • Кориця для прикраси

Процес приготування:

  1. Як приготувати торт з печива без випічки? В підходящу ємність викладаємо сметану, додаємо до неї цукор.
  2. Все ретельно збиваємо до розчинення цукрових кристалів. Можна дати сметанному крему трохи постояти.
  3. На велику тарілку викладаємо основу з печива. Розмір торта і, відповідно, кількість выкладываемого печива регулюйте самостійно.
  4. Промазуємо печиво підготовленим сметанним кремом.
  5. Поверх крему розподіляємо другий шар печива.
  6. Аналогічним чином збираємо весь торт, чергуючи шар печива і сметанний крем.
  7. Прикрашаємо торт невеликою кількістю меленої кориці. Ставимо десерт в холодильник на 4 години, щоб він добре просочився.
  8. Торт без випічки печива і сметани готовий!

Приємного вам апетиту!

Торт без випічки печива, сиру і желатину

Що може бути краще солодкого і смачного торта до чаю? Краще може бути тільки торт, приготований в домашніх умовах без випічки. Даний рецепт містить в собі опис ніжного і дуже смачного торта з печива, сиру і желатину. Легкий сирний крем прекрасно підходить для такого домашнього торта.

Час готування: 6 ч. 20 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій – 6.

Склад:

  • Печиво – 250 гр.
  • Сир – 500 гр.
  • Желатин – 2 ст. л.
  • Вода – 60 мл
  • Сметана – 400 гр.
  • Цукор-пісок – 200 гр.
  • Шоколад – для прикраси.

Процес приготування:

1. У глибокій ємності змішуємо сир, сметану і цукор.

2. Включаємо блендер і збиваємо дані інгредієнти до однорідної маси. Після цього залиште отриманий крем на 10 хвилин в стороні, щоб повністю розчинився цукор.

3. Желатин викладаємо в невелику ємність, заливаємо його водою, перемішуємо і залишаємо для набухання на 10 хвилин.

4. Коли желатин набубнявіє, його необхідно розтопити – нагріти до теплого стану, але не кип’ятити. Можна зробити це на водяній бані або в мікрохвильовій печі.

5. Після цього додайте розтоплений желатин одну столову ложку сирного крему, перемішайте. Потім желатинову масу викладаємо в ємність з іншим кремом, все ретельно перемішуємо.

6. Застеляємо форму харчовою плівкою, на дно викладаємо основу з печива. Промазуємо її сирним кремом.

7. Після цього викладаємо поверх крему ще один шар печива.

8. Аналогічним чином збираємо торт повністю – необхідно чергувати шари з печива і сирного крему до моменту, поки не закінчаться дані інгредієнти. Ставимо торт в холодильник мінімум на 6 годин до повного застигання.

9. Застиглий торт прикрашаємо тертим шоколадом, розрізаємо на порційні шматочки і подаємо до столу. Торт без випічки печива, сиру і желатину готовий!

Приємного вам чаювання!

Простий рецепт торта без випічки печива і згущеного молока

Цей рецепт приготування торта з печива і згущеного молока дуже простий, готується десерт без випічки. З’їдається такий торт швидко, так як виходить дуже смачним і солодким. Щоб десерт не вийшов приторно солодким, для приготування крему крім згущеного молока буде використовуватися і сметана.

Час готування: 6 год 10 хв.

Час приготування: 10 хв.

Порцій – 6.

Склад:

  • Печиво – 500 гр.
  • Молоко згущене варене – 200 гр.
  • Сметана – 200 гр.

Процес приготування:

1. В зручну ємність викладаємо варене згущене молоко, додаємо до неї сметану.

2. З допомогою міксера збиваємо дані інгредієнти, щоб вийшов однорідний крем.

3. На дно підходящої ємності (тари, форми) викладаємо печиво, тим самим роблячи основу. Залиште трохи печива для подальшого прикраси десерту.

4. Рясно промазуємо основу з печива приготованим кремом.

5. Чергуємо шари з печива і крему до тих пір, поки не закінчаться ці компоненти і не буде повністю зібраний торт.

6. Залишене для прикраси печиво подрібніть в дрібну крихту. Посипте нею торт. Поміщаємо десерт в холодильник мінімум на 6 годин (можна на ніч).

7. Торт без випічки печива і згущеного молока готовий!

Приємного вам чаювання!

Дуже смачний торт з печива, бананів і сметани без випічки

Щоб приготувати смачне ласощі для всієї родини, не обов’язково використовувати духовку. Досить мати під рукою кілька інгредієнтів – з них вийде солодкий і ніжний торт без випічки! Близькі будуть в захваті не тільки від смаку готового десерту, але й від способу його приготування.

Час готування: 5 ч. 20 хв.

Час приготування: 10 хв.

Порцій – 6.

Склад:

  • Печиво – 500 гр.
  • Банан – 4 шт.
  • Сметана – 500 гр.
  • Цукор-пісок – 1 склянка
  • Цукерка – для прикраси.

Процес приготування:

1. Влийте сметану в глибоку ємність, всипте туди ж цукор. Змішайте дані інгредієнти звичайним віночком, потім залиште отриманий крем на 20 хвилин в боці (можна поставити в холодильник). Цукор за цей час повинен повністю розчинитися.

2. Підготуйте основу, в якій буде збиратися торт. Це може бути форма для запікання, широке блюдо або звичайна обробна дошка. Викладаємо перший шар печива, промазуємо його приготованим сметанним кремом. Для прикраси готового торта залиште одне печиво.

3. Банани очистіть і поріжте кружечками. Залиште трохи банана для подальшого прикраси торта.

4. Поверх сметанного крему викладаємо банани. Слідом робимо черговий шар печива.

5. Коли торт буде повністю зібраний, промажте його з усіх боків кремом. Поставте десерт на 5 годин в холодильник. Цього часу достатньо, щоб десерт просочився і став дуже ніжним смаком.

6. Готовий торт за бажанням можна прикрасити будь – цукерками, шматочками банана і печива.

7. Торт без випічки печива, бананів і сметани готовий! Розріжте десерт на порційні шматочки і пригощайтеся!

Приємного вам чаювання!

Торт Мурашник з печива і згущеного молока без випічки

Кожен з нас пам’ятає чудовий і смачний торт з дитинства – Мурашник. По даному рецепту готується він дуже швидко і просто – з печива без випічки. За бажанням прикрашати такий торт можна будь-яким чином, важливо лише зберегти його незмінну форму – піраміду, яка дуже нагадує мурашник.

Час готування: 2 год 15 хв.

Час приготування: 15 хв.

Порцій – 6.

Склад:

  • Печиво – 500 гр.
  • Молоко згущене варене – 350 гр.
  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Горіхи волоські – 50 гр.
  • Шоколад – для прикраси.

Процес приготування:

1. Підготуємо печиво – його необхідно подрібнити у велику крихту. Зробити це можна блендером або за допомогою пакету і скалки.

2. Волоські горіхи дробимо і викладаємо в ємність з подрібненим печивом.

3. У глибоку ємність викладаємо варене згущене молоко і вершкове масло.

4. Збиваємо дані інгредієнти міксером однорідний крем.

5. Отриманий крем відправляємо в ємність з сухою основою, все перемішуємо ложкою. Маса повинна вийти липкою, не сухий і не дуже вологою.

6. Наступний крок – на плоске блюдо викладаємо солодку масу, формуємо піраміду у вигляді мурашника. Прикрашаємо десерт тертим шоколадом, ставимо в холодильник мінімум на 2 години, а краще всього на ніч.

7. Торт Мурашник без випічки печива і згущеного молока готовий до вживання!

Приємного вам чаювання!

Торт з печива з фруктами, сметаною і желатином без випічки

Цей фруктовий торт без випічки підкорить кожного з першого погляду! Легкий, освіжаючий десерт на основі сметанного крему з желатином подарує масу приємних смакових відчуттів! Такий смачний і оригінальний торт зможе прикрасити не тільки сімейне чаювання, але і святковий стіл.

Час готування: 6 ч. 20 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій – 8.

Склад:

  • Печиво – 400 гр.
  • Сметана – 500 гр.
  • Цукор-пісок – 0,5 склянки
  • Желатин – 30 гр.
  • Вода – 100 мл
  • Полуниця 400 гр.
  • Ананаси консервовані – 400 гр.

Процес приготування:

1. Помістіть желатин в невелику ємність, залийте його водою. Залиште приблизно на 20 хвилин для набухання. Якщо інструкцією до желатину передбачено інше час, орієнтуйтеся на нього.

2. Після набухання желатин необхідно розтопити до рідкого стану. Важливо не кип’ятити його.

3. У глибокій мисці змішайте сметану і цукор. Все ретельно перемішайте (можна міксером), щоб цукор повністю розчинився.

4. Після цього влийте в сметанний крем розтоплений желатин, ще раз все збийте.

5. Печиво розламайте на шматочки середнього розміру.

6. Полуницю промийте і поріжте кружечками.

7. Ананаси необхідно дрібно порізати – на 6-8 частин.

8. Сметанний крем з желатином викладаємо в миску з печивом, все перемішуємо. Залиште трохи крему, щоб потім промазати їм верхню частину торта.

9. Відповідну за формою і розміром ємність застелити харчовою плівкою або целофановим пакетом.

10. Половину основи з печива і крему викладаємо в підготовлену ємність.

11. Потім робимо шар з полуниці.

12. Слідом викладаємо ананаси.

13. Поверх фруктів розподіляємо залишилася основу з печива і крему.

14. Наступний крок – акуратно перевертаємо ємність з тортом на плоске блюдо, знімаємо форму і целофан.

15. Залишеним раніше намажте кремом торт.

16. Прикрасьте десерт з полуницею та ананасами. Поставте торт в холодильник до застигання приблизно на 6 годин (краще на ніч).

17. Торт без випічки печива з фруктами, сметаною і желатином готовий!

Приємного вам чаювання!

Як приготувати торт без випічки печива з заварним кремом

Заварний крем – одна з смачних начинок для тортів. Готували ви коли-небудь торт з печива і заварного крему? Спробуйте! Виходить дуже незвично! Заварний крем відмінно просочує печиво, тому десерт в готовому вигляді виходить ніжним і дуже смачним. Такий торт – прекрасне рішення для сімейного свята або просто домашнього чаювання.

Час готування: 6 ч. 25 хв.

Час приготування: 25 хв.

Порцій – 9.

Склад:

  • Печиво – 700 гр.
  • Молоко – 600 мл
  • Масло вершкове – 180 гр.
  • Крохмаль кукурудзяний – 3 ст. л.
  • Яйце – 3 шт.
  • Цукор-пісок – 200 гр.
  • Шоколад – для прикраси.

Процес приготування:

1. У каструлю вбиваємо яйця, додаємо до них цукор.

2. Збийте міксером дані інгредієнти до утворення легкої піни.

3. Потім всипте в каструлю з вмістом кукурудзяний крохмаль. Збийте все до однорідності.

4. Наступний крок – влийте до інших компонентів молоко.

5. Все перемішайте, поставте каструлю на вогонь. Варіть крем, постійно помішуючи його. Коли крем почне загусати і будуть з’являтися перші бульбашки, зніміть каструлю з вогню.

6. У гарячий крем додайте вершкове масло, перемішайте.

7. Збийте приготований крем міксером протягом 1-2 хвилин, це дозволить крему стати більш повітряним і ніжним.

8. Страва, в якій буде збиратися торт, промажте заварним кремом. Потім викладіть на нього перший шар печива.

9. Промажте шар печива кремом, потім знову викладіть печиво. Аналогічним чином зберіть весь торт, чергуючи шари з заварного крему і печива. Зібраний торт промажте з усіх боків кремом. Поставте десерт мінімум на 5-6 годин в холодильник.

10. Торт з печива з заварним кремом готовий! Натріть на дрібній тертці шоколад, прикрасьте їм торт, поріжте на порційні шматочки і подавайте до столу!

Приємного вам чаювання!

Покроковий рецепт приготування торта з печива, згущеного молока і масла

Такий смачний домашній торт без випічки вийде приготувати у кожного! Рецепт простий, без використання духовки. Крем зі згущеного вареного молока і вершкового масла відмінно просочує печиво, робить готовий десерт дуже ніжним і смачним. Для оригінального і незвичайного смаку буде використовуватися і кави.

Час готування: 6 год 15 хв.

Час приготування: 15 хв.

Порцій – 6.

Склад:

  • Печиво – 500 гр.
  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Молоко згущене варене – 300 гр.
  • Арахіс – 100 гр.
  • Вода – 150 мл (окріп)
  • Кави – 1 ч. л.

Процес приготування:

1. Викладаємо в глибоку ємність розм’якшене вершкове масло і згущене молоко.

2. Міксером збиваємо дані компоненти до моменту, поки не утворюється однорідний крем.

3. Викладаємо в чашку кави, заливаємо його окропом. Остуджуємо напій.

4. Подрібніть арахіс будь-яким зручним способом.

5. Кожне печиво опустіть у каву. Для приготування цього торта краще використовувати сухе печиво. На дно підходящої ємності викладаємо основу з печива.

6. Рівномірно поверх печива розподіляємо підготовлений крем зі згущеного молока і масла.

7. Присипаємо крем арахісом.

8. Аналогічним чином, чергуючи шари з печива, крему і арахісу, збираємо торт повністю. Ставимо десерт в холодильник мінімум на 6 годин.

9. Торт без випічки печива, згущеного молока і масла готовий!

Приємного вам чаювання!

Простий і швидкий рецепт торта з печива «Ювілейне» без випічки

найсмачніші десерти – ті, що готуються просто і швидко з доступних інгредієнтів. Цей рецепт приготування торта без випічки з популярного печива «Ювілейне» сподобається всім без винятку! Такий десерт – відмінний варіант і доповнити сімейне чаювання, і нагодувати дітей сиром.

Час готування: 3 ч. 10 хв.

Час приготування: 10 хв.

Порцій – 6.

Склад:

  • Печиво Ювілейне – 500-600 гр.
  • Сир – 500 гр.
  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Цукор-пісок – 150-200 гр.
  • Ванілін – 5 гр.
  • Молоко – 1 склянка

Процес приготування:

1. Змішуємо сир, розм’якшене вершкове масло, ванілін і цукор.

2. Після ретельного перемішування в результаті вийде однорідний сирний крем.

3. Подрібніть в дрібну крихту 2-3 печива.

4. У невелику ємність налийте молоко. Перед тим, як збирати торт, кожне печиво необхідно опустити в молоко приблизно на 3-5 секунд.

5. Готуємо відповідну ємність. Викладаємо на дно шар печива «Ювілейне», потім промазуємо його рясно сирним кремом. Після крему знову викладайте шар печива.

6. Крок за кроком, чергуючи шари з сирного крему і печива, збираємо весь торт. Залишилися кремом ретельно промазуємо всю поверхню торта. Прикрасити готовий торт можна крихтами печива. Поставте ласощі в холодильник мінімум на 3 години. Торт з печива «Ювілейне» без випічки готовий!

Приємного вам чаювання!

Торт з вівсяного печива без випічки

Приготувати в домашніх умовах торт без випічки з вівсяного печива дуже просто. Ніжні коржі з вівсяного печива, ніжний сметанний крем… Такий торт виходить просто неймовірно смачним! Щоб приготувати цей десерт, необхідно невелику кількість часу. Для більш насиченого смаку в приготуванні торта будуть використовуватися банани.

Час готування: 3 ч. 10 хв.

Час приготування: 10 хв.

Порцій – 8.

Склад:

  • Печиво вівсяне – 500 гр.
  • Сметана з жирністю 25% – 600 гр.
  • Банан – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 150 гр.
  • Ванільний цукор – 10 гр.
  • Какао-порошок – для прикраси.

Процес приготування:

1. Помістіть в одну глибоку ємність сметану, цукор і ванільний цукор. За допомогою міксера збийте ці інгредієнти до стану однорідного крему.

2. Дно підходящої форми застеліть пергаментом. Викладіть туди трохи приготованого сметанного крему.

3. Далі викладаємо шар з вівсяного печива, який промазуємо ніжним кремом.

4. Порізані кружечками банани розподіляємо поверх сметанного крему. Слідом бананову начинку також промазуємо кремом.

5. Завершуємо приготування торта шарами з вівсяного печива та сметанного крему. Ставимо торт в холодильник мінімум на 3 години.

6. Просякнуте прикрасьте торт какао-порошком. Торт з вівсяного печива без випічки готовий!

Приємного вам чаювання!