Бісквітний торт з сирним кремом – 8 рецептів з покроковими фото

Бісквітний торт з сирним кремом – справжня окраса святкового столу і чудове частування. Завдяки такому поєднанню десерт виходить ніжним і тане як хмарка. У цій статті ми постаралися зібрати тільки самі смачні та перевірені рецепти. По кожному з них у вас вийде красивий і оригінальний торт для самого важливого свята.

Бісквітний торт з сирним кремом і фруктами

Бісквітний торт з сирним кремом і фруктами – безпрограшний варіант для пишного торжества. Він смачний, але не важкий для шлунка. Навіть після основної частини з гарячими стравами, завжди залишиться місце для шматочка цього ніжного ласощі.

Інгредієнти на
8 порц.

  • Яйце куряче 6 шт.
  • Вершки 1 склянка
  • Борошно пшеничне-1 склянка
  • Цукор-пісок-1 склянка
  • Сир сирний 450 гр. (або сир)
  • Цукрова пудра ¾ склянки
  • Ягоди за смаком (або фрукти)
  • Масло вершкове для змащування форми

Процес приготування:

  1. Бісквітний торт з сирним кремом готується просто. Заздалегідь увімкніть духовку, щоб вона прогрілася до 180 градусів. У глибоку миску розбийте курячі яйця і всипте цукор.
  2. Міксером збийте цукор і яйця до пишної однорідної маси.
  3. Далі невеликими порціями додайте просіяне борошно. Кожен раз добре вимішуйте тісто лопаткою.
  4. Воно повинно залишатися текучим і повітряним.
  5. Для швидкості і зручності використовуйте для випічки дві форми. Змастіть їх маслом і застелити пергаментом.
  6. Розподіліть тісто по формах і відправте запікатися. Готуйте бісквіт протягом 20-25 хвилин. Коли будуть готові бісквіти, вийміть їх з форм і залиште остигати на решітці.
  7. Кожен бісквітний корж розрізати на дві частини.
  8. Далі у мисці збийте сирний сир і цукрову пудру до пишноти. Потім влийте вершки і продовжуйте збивати до стійких піків.
  9. Нанесіть крем на бісквітний корж рівномірним шаром.
  10. Фрукти і ягоди, які ви вибрали для торта, добре помийте і наріжте тонкими часточками. Ми вибрали дуже смачне поєднання з полуниці і ківі.
  11. За крему розкладіть скибочки клубки і ківі.
  12. Промажте сирним кремом другий корж.
  13. покладіть Його на перший корж промазаної стороною вниз.
  14. Потім промажте корж кремом зверху, розкладіть ягоди і фрукти і повторіть попередній крок. Так зберіть весь торт з чотирьох коржів.
  15. Далі змастіть залишилися сирним кремом верх і боки торта.
  16. Прикрасьте торт свіжими ягодами і часточками фруктів, залиште для просочення в холодильнику на кілька годин. Чудовий десерт для вашого свята готовий. Приємного апетиту!

Бісквітний торт з сирним сиром

Бісквітний торт з сирним сиром сподобається тим, хто не любить дуже солодкі десерти і воліє ніжну ніжну текстуру. Добре просочені бісквітні коржі і повітряний крем з сирним сиром дозволять отримати саме таке ласощі. Тортик можна прикрасити по своєму смаку свіжими або консервованими фруктами.

Час готування – 4-5 ч.

Час приготування – 60 хв.

Порції – 20.

Інгредієнти:

  • Яйця курячі – 8 шт.
  • Цукор – 200 гр.
  • Мука пшенична вищий сорт – 400 гр.
  • Розпушувач для тіста – 10 гр.

Для начинки:

  • Пюре абрикосове – 300 гр.
  • Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. л.

Для крему:

  • Сир сирний – 500 гр.
  • цукрова Пудра – 70 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Ванілін – 2 гр.

Для сиропу:

  • Цукор – 2 ст. л.
  • Вода – 1 склянка

Для прикраси:

  • Крем білковий – 300 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Всі інгредієнти для бісквіта розділіть на дві частини. У миску розбийте 4 курячих яйця і всипте 100 грам цукру. Збивайте інгредієнти міксером до пишного стану.

Крок 2. Пшеничне борошно змішайте з розпушувачем для тесту і просійте через сито.

Крок 3. За 3-4 прийоми всипте 200 грам борошна до збитим яйцям. Перемішайте, тісто повинно вийти рідкуватим.

Крок 4. Викладіть його в жароміцну форму і відправте в духовку. Випікайте бісквіт при 180 градусах. Готовий корж вийміть з форми і повністю остудіть на гратах. Таким же чином замісіть тісто і спечіть другий бісквіт.

Крок 5. Абрикосове пюре змішайте з крохмалем. Потім проваріть отриману масу до загусання.

Крок 6. В окремій мисці збийте розм’якшене вершкове масло і цукрову пудру. Порціями додавайте сирний сир і продовжуйте збивати крем.

Крок 7. Всипте ванілін і ще трохи збийте крем міксером.

Крок 8. Кожен бісквітний корж розрізати на дві частини. Покладіть перший корж на блюдо, просочіть його солодким сиропом. Щедро промажте його кремом.

Крок 9. Далі покладіть другий корж, просочіть його. Зробіть по краю бортик з крему, в середину викладіть всю абрикосову начинку.

Крок 10. Потім покладете ще два коржі, просочіть їх сиропом і промажте вершковим кремом.

Крок 11. Прикрасьте торт білковим кремом і приберіть в холодильник на 4-5 годин для просочення. Бісквітний торт з сирним сиром красивий зовні і в розрізі. Приємного апетиту!

Бісквітно-сирний торт з полуницею

Бісквітно-сирний торт з полуницею – розкішний, вишуканий та смачний святковий десерт. У ньому поєднуються ніжні бісквітні коржі, помірно солодкий танучий крем і соковита полуниця. А вершково-полуничний аромат торта нікого не залишить байдужим.

Час готування -140 хв.

Час приготування – 45 хв.

Порції – 8.

Інгредієнти:

Для коржів:

  • Мука пшенична вищий сорт – 180 гр.
  • Масло вершкове – 250 гр.
  • Цукор – 160 гр.
  • Ванілін – 2 гр.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Розпушувач для тіста – 1,5 ч. л.

Для начинки:

  • Сир 9 % – 400 гр.
  • цукрова Пудра – 150 гр.
  • Полуниця 400 гр.
  • Вершки 33 % – 100 мл

Для прикраси:

  • Полуниця – 5-6 шт.
  • чорний Шоколад – 50 гр.
  • цукрова Пудра – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Заздалегідь дістаньте вершкове масло з холодильника, щоб воно трохи підтануло, і увімкніть духовку. У мисці збийте міксером цукор і м’яке вершкове масло.

Крок 2. В масляну масу вмішайте по одному обидва курячих яйця.

Крок 3. В окрему миску просіяти пшеничне борошно, розпушувач для тіста і ванілін.

Крок 4. Борошняну масу по частинах введіть в масляну, добре перемішайте. У вас вийде досить густе тісто.

Крок 5. Дно рознімної жароміцної форми застеліть пергаментом, змастіть вершковим маслом і просыпьте пшеничним борошном. Викладіть в неї одну третину тесту.

Крок 6. Випікайте бісквіт протягом 15 хвилин при 180 градусах до рум’яної скоринки.

Крок 7. Так само поступите з рештою тестом. Всі три коржа остудіть.

Крок 8. Для крему збийте вершки і сир протягом двох хвилин.

Крок 9. Додайте цукрову пудру і продовжуйте збивати крем.

Крок 10. Полуницю промийте, відірвіть зелені хвостики і наріжте пластинками.

Крок 11. На блюдо покладіть один бісквітний корж, змастіть його кремом, викладіть зверху полуничний шар.

Крок 12. Таким чином, чергуючи бісквітні коржі, сирний крем і полуницю, зберіть весь торт. Боки і верх торта змастіть залишилися сирним кремом. Щедро посипати шоколадною стружкою і прикрасьте ягодами полуниці. Приємного апетиту!

Бісквітний торт з сирно-сметанним кремом

Бісквітний торт з сирно-сметанним кремом – десерт, який не вимагає особливих кулінарних навичок і великих витрат. Тому, якщо у вас намічається застілля, рецепт такого десерту буде дуже до речі, ваші гості залишаться задоволені.

Час готування – 120 хв.

Час приготування – 60 хв.

Порції – 6-8.

Інгредієнти:

  • Мука пшенична вищий сорт – 120 гр.
  • Яйця курячі – 4 шт.
  • Цукор – 120 гр.
  • Сметана – 380 гр.
  • Сир 5 % – 200 гр.
  • цукрова Пудра – 3 ст. л.
  • Персики консервовані – 1 банку.
  • Сік лимонний – 1 ст. л.
  • Масло – для змазування форми.

Процес приготування:

Крок 1. Розбийте курячі яйця і відокремте білки від жовтків. Чотири жовтки збийте з 80 грамами цукру до утворення світлої пінної маси.

Крок 2. Білки збийте з 40 грамами цукру до утворення стійких піків.

Крок 3. Далі акуратно змішайте білкову масу зі збитими жовтками. Перемішуйте повільними рухами, щоб маса не втратила пишність.

Крок 4. Далі в отриману масу частинами вмішайте просіяне пшеничне борошно.

Крок 5. Форму для випічки змастіть вершковим маслом і просыпьте борошном або манною крупою. Викладіть в неї тісто.

Крок 6. Випікайте бісквіт протягом 15-20 хвилин при 190 градусах. Потім пишний корж розріжте навпіл.

Крок 7. У миску покладіть сметану і всипте цукрову пудру, збивайте інгредієнти протягом 5 хвилин.

Крок 8. У збиту масу додайте сир, перемішайте. Влийте столову ложку лимонного соку і ще пару хвилин збивайте крем міксером.

Крок 9. Консервовані персики наріжте тонкими часточками.

Крок 10. Бісквіт просочити соком від консервованих персиків. Промажте його сирно-сметанним кремом.

Крок 11. На крем розкладіть консервовані персики.

Крок 12. Далі покладіть другий бісквітний корж, просочіть його персиковим сиропом і змастіть кремом. Потім верх і боки торта так само промажте кремом. Приберіть зібраний торт в холодильник для просочення на годину.

Крок 13. По своєму смаку прикрасити бісквітний торт свіжими фруктами і полити шоколадом. Приємного апетиту!

Торт з бісквітних коржів з кремом-чіз

Торт з бісквітних коржів з кремом-чіз вражає своєю ніжністю. Десерт здатний прикрасити будь-яке свято, а також задовольнити смаки навіть найвибагливіших гурманів-ласунів. Незважаючи на свою легкість, торт відмінно тримає форму і не осідає.

Час приготування – 90 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 6.

Інгредієнти:

  • Цукор – 120 гр.
  • Яйця курячі – 4 шт.
  • Борошно пшеничне вищого сорту – 90 гр.
  • Розпушувач для тіста – 1 ч. л.
  • Крохмаль кукурудзяний – 30 гр.
  • Банан – 1 шт.

Для крему-чіз:

  • цукрова Пудра – 100 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Сир вершковий – 300 гр.
  • ванільний Екстракт – 1 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. В об’ємну миску розбийте курячі яйця, всипте цукор і збийте продукти міксером. У вас повинна вийти світла пишна маса. Окремо змішайте крохмаль, борошно і розпушувач для тіста. За кілька прийомів всипте суху суміш в яєчну масу і добре перемішайте. Отримане рідке тісто вилийте в жароміцну форму. Випікайте бісквіт при 160 градусах протягом 50 хвилин.

Крок 2. Розм’якшене вершкове масло збийте міксером разом з цукровою пудрою. Маса повинна вийти однорідною і білої.

Крок 3. В масляну масу додати вершковий сир і продовжуйте збивати до отримання пишного крему.

Крок 4. Готовий бісквіт повністю остудіть і розріжте на дві частини. Перший корж покладіть на блюдо, змастіть кремом. Банан наріжте тонкими кружечками і розкладіть їх поверх крему-чіз.

Крок 5. Другий корж змастіть кремом і покладіть його зверху промазанным краєм вниз. Промажте верх і боки торта кремом і прикрасити по своєму смаку. Перед подачею тримайте торт в холодильнику, він добре просочиться і придбає ніжну текстуру. Приємного апетиту!

Бісквітний торт з сирним кремом і згущеним молоком

Бісквітний торт з сирним кремом і згущеним молоком – чудовий десерт з великою кількістю ніжного крему. Згущене молоко обов’язково повинна бути зроблена з цільного молока, від цього багато в чому залежить смак десерту. Торт можна робити високим, з об’ємними прикрасами, крем відмінно тримає форму.

Час готування – 3 год 50 хв.

Час приготування – 80 хв.

Порції – 10.

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне вищого сорту – 130 гр.
  • Масло рослинне – 50 мл
  • Цукор – 100 гр.
  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Молоко – 80 мл
  • Розпушувач для тіста – 1,5 ч. л.
  • Ванілін – 2 гр.
  • Сіль поварена – 1 щіпка.

Для крему:

  • Масло 82,5 % – 200 гр.
  • Сир м’який – 400 гр.
  • цукрова Пудра – 100 гр.
  • Молоко згущене – 100 гр.
  • Декор цукровий – для прикраси.

Процес приготування:

Крок 1. Через сито просіяти борошно, змішану з розпушувачем для тесту, додайте сіль і 80 грам цукру, добре перемішайте.

Крок 2. Акуратно відокремте білки від жовтків. Білки викладайте в абсолютно суху ємність.

Крок 3. Жовтки збийте з молоком.

Крок 4. Далі в отриману масу додайте рослинне масло, ще раз добре перемішайте.

Крок 5. У глибокій мисці змішайте борошняну масу і рідку молочно-яєчну суміш.

Крок 6. Білки разом із 20 грамами цукру збийте міксером до пишної білої піни.

Крок 7. Білкову масу дуже акуратно вмішайте в тісто. Щоб піна не осіла, перемішуйте тісто повільними круговими рухами знизу-вгору.

Крок 8. Форму для випічки застелити пергаментом.

Крок 9. Бісквітне тісто вилийте у форму. Випікайте корж при 160 градусах протягом 50 хвилин. Готовий бісквіт залиште у формі прочиненими духовці 5 хвилин.

Крок 10. Повністю остудіть бісквіт в перевернутому вигляді, помістіть форму на яку-небудь підставку.

Крок 11. Остиглий бісквіт вийміть з форми і розріжте на дві рівні частини. Якщо ви бажаєте отримати більш високий торт, то повторити всі попередні кроки і спечіть ще один корж, який також розріжте навпіл.

Крок 12. Вершкове масло кімнатної температури збийте міксером разом з цукровою пудрою. Збивайте інгредієнти протягом 8-10 хвилин, поки маса не збільшиться в об’ємі і не побіліє.

Крок 13. Викладіть в миску сир, додати до нього згущене молоко, заглибним блендером пюрируйте сирну масу.

Крок 14. Потім масляну і сирну масу з’єднайте.

Крок 15. Можна переходити до складання торта. Покладіть корж на блюдо, змастіть його кремом.

Крок 16. Потім по черзі покладіть всі інші коржі і змастіть їх сирним кремом.

Крок 17. Боки і верх торта також промажте кремом. Потім прикрасьте бісквітний торт по своєму смаку, в хід можуть йти різні креми, мастика, посипання, горіхи і ягоди. Перед тим, як подати торт до столу, витримайте його пару годин у холодильнику, щоб бісквіт просочився кремом. Приємного апетиту!

Бісквітний торт з вершками і сирним кремом

Бісквітний торт з вершками і сирним кремом – чудове прикраса столу і логічне завершення свята. Рецепт можна назвати універсальним. Змінюючи фруктові начинки і використовуючи для прикраси різні види ягід і фруктів, ви щоразу можете отримувати абсолютно унікальний смак десерту.

Час готування – 180 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 10.

Інгредієнти:

  • Сир сирний вершковий – 280 гр.
  • Вершки 35 % – 500 мл
  • цукрова Пудра – 2 ст. л.
  • Какао-порошок – 2 ст. л.
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Молоко 3,5 % – 3 ст. л.
  • Масло вершкове – 30 гр.

Для бісквіта:

  • Цукор – 150 гр.
  • Яйця курячі – 5 шт.
  • Мука пшенична вищий сорт – 150 гр.
  • Сіль поварена – 1 щіпка.
  • Масло рослинне – для змазування форми.

Процес приготування:

Крок 1. Яйця розбийте і відокремте білки від жовтків. Білки відразу викладайте в чисту і суху ємність, потім приберіть їх в холодильник на деякий час. Жовтки збийте з 75 грамами цукру.

Крок 2. В охолоджені білки додайте щіпку солі і 75 грам цукру. Збивайте ці інгредієнти міксером на високих оборотах протягом 5-6 хвилин. Маса повинна вийти повітряної і щільною.

Крок 3. Далі з’єднайте половину білкової і жовткову маси, повільними рухами знизу-вгору перемішайте їх.

Крок 4. В яєчну масу просіяти пшеничне борошно і добре перемішайте тісто. Потім додайте другу частину збитих білків.

Крок 5. Жаростійку форму змастіть рослинною олією і викладіть тісто. Випікайте бісквіт в духовці при 180 градусах протягом 15-20 хвилин. Готовий бісквіт охолодити на решітці. Бісквіт підготуйте ввечері. Коли він повністю охолоне, загорнути його в харчову плівку і залиште в холодильнику на ніч «дозрівати».

Крок 6. Вершки повинні бути охолодженими. Викладіть їх у робочу миску і збийте міксером протягом 5 хвилин, поступово збільшуючи швидкість. Потім всипте цукрову пудру і продовжуйте працювати міксером ще пару хвилин.

Крок 7. Сирний сир трохи збийте окремо, тільки після цього додайте його до збитим вершкам. Збивайте крем ще 1-2 хвилини, потім приберіть його в холодильник.

Крок 8. Бісквіт розріжте на три рівні частини. При бажанні можна просочити коржі дитячим соком або цукровим сиропом. Складіть коржі один на одного і щедро промажте їх вершковим кремом.

Крок 9. Поверхню і боки торта змастіть кремом, відправте в холодильник на пару годин. Далі ще раз промажте торт кремом і розрівняйте всі шорсткості, знову відправте в холодильник.

Крок 10. Для прикраси торта приготуємо шоколадну глазур. У миску викладіть дві столові ложки какао-порошку і цукру, викладіть 30 грам вершкового масла і три столові ложки молока. Перемішайте інгредієнти і поставте миску в мікрохвильову піч на пару хвилин, періодично відкривайте її і перемішуйте масу. Коли глазур захолоне, полийте нею торт і розкладіть ягоди і шматочки фруктів. Бісквітний торт виглядає дуже ошатно. Приємного апетиту!

шоколадний торт Бісквітний з сирним кремом

шоколадний торт Бісквітний з сирним кремом – не найскладніше завдання, але зате смак десерту чудовий. До того ж, бісквітні коржі можна спекти заздалегідь і зберігати в замороженому вигляді терміном до 3 місяців. Тоді приготування пишного торта для свята взагалі займе лічені хвилини.

Час готування – 3 ч. 15 хв.

Час приготування – 60 хв.

Порції – 6-8.

Інгредієнти:

  • Мука пшенична вищий сорт – 90 гр.
  • Цукор – 180 гр.
  • Какао-порошок – 35 гр.
  • Яйця курячі – 5 шт.
  • Сіль поварена – 1 щіпка.

Для сирного крему:

  • Сметана – 200 мл
  • Сир м’який – 200 гр.
  • Цукор – 70 гр.
  • Желатин – 5 гр.
  • Вода – 50 мл
  • Ванілін – 2 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Акуратно розбийте курячі яйця і відокремте білки від жовтків. Білки збийте з дрібкою солі до стійких піків. Поступово вводите в пишну масу цукор. Потім по одному введіть жовтки і продовжуйте збивати.

Крок 2. Далі в збиту яєчну масу введіть пшеничне борошно і какао, акуратно перемішайте.

Крок 3. Форму для випічки застелити пергаментом. Викладіть в неї шоколадне тісто. Запікайте бісквіт в духовці при 170 градусах протягом 30-40 хвилин.

Крок 4. Готовий шоколадний бісквіт повністю остудіть на гратах.

Крок 5. Желатин залийте водою і дайте йому набрякнути. Потім розпустіть його на водяній бані.

Крок 6. У мисці збийте сир, сметану, цукор і ванілін. Далі додайте в крем желатинову масу, добре збийте масу.

Крок 7. Шоколадний бісквіт розріжте навпіл і покладіть одну частину в форму. На бісквіт викладіть шар сирної маси.

Крок 8. На сирний крем покладіть другий пласт бісквіта і злегка притисніть руками. Потім приберіть заготовку в холодильник на пару годин, щоб сирний мус схопився.

Крок 9. Прикрасити готовий шоколадний бісквітний торт з сирним кремом можна шоколадною глазур’ю або цукровою пудрою. Приємного апетиту!