Бісквітний торт з сирним кремом – 8 рецептів з покроковими фото

Бісквітний торт з сирним кремом – справжня окраса святкового столу і чудове частування. Завдяки такому поєднанню десерт виходить ніжним і тане як хмарка. У цій статті ми постаралися зібрати тільки самі смачні та перевірені рецепти. По кожному з них у вас вийде красивий і оригінальний торт для самого важливого свята.

Бісквітний торт з сирним кремом і фруктами

Бісквітний торт з сирним кремом і фруктами – безпрограшний варіант для пишного торжества. Він смачний, але не важкий для шлунка. Навіть після основної частини з гарячими стравами, завжди залишиться місце для шматочка цього ніжного ласощі.

Інгредієнти на
8 порц.

  • Яйце куряче 6 шт.
  • Вершки 1 склянка
  • Борошно пшеничне-1 склянка
  • Цукор-пісок-1 склянка
  • Сир сирний 450 гр. (або сир)
  • Цукрова пудра ¾ склянки
  • Ягоди за смаком (або фрукти)
  • Масло вершкове для змащування форми

Процес приготування:

  1. Бісквітний торт з сирним кремом готується просто. Заздалегідь увімкніть духовку, щоб вона прогрілася до 180 градусів. У глибоку миску розбийте курячі яйця і всипте цукор.
  2. Міксером збийте цукор і яйця до пишної однорідної маси.
  3. Далі невеликими порціями додайте просіяне борошно. Кожен раз добре вимішуйте тісто лопаткою.
  4. Воно повинно залишатися текучим і повітряним.
  5. Для швидкості і зручності використовуйте для випічки дві форми. Змастіть їх маслом і застелити пергаментом.
  6. Розподіліть тісто по формах і відправте запікатися. Готуйте бісквіт протягом 20-25 хвилин. Коли будуть готові бісквіти, вийміть їх з форм і залиште остигати на решітці.
  7. Кожен бісквітний корж розрізати на дві частини.
  8. Далі у мисці збийте сирний сир і цукрову пудру до пишноти. Потім влийте вершки і продовжуйте збивати до стійких піків.
  9. Нанесіть крем на бісквітний корж рівномірним шаром.
  10. Фрукти і ягоди, які ви вибрали для торта, добре помийте і наріжте тонкими часточками. Ми вибрали дуже смачне поєднання з полуниці і ківі.
  11. За крему розкладіть скибочки клубки і ківі.
  12. Промажте сирним кремом другий корж.
  13. покладіть Його на перший корж промазаної стороною вниз.
  14. Потім промажте корж кремом зверху, розкладіть ягоди і фрукти і повторіть попередній крок. Так зберіть весь торт з чотирьох коржів.
  15. Далі змастіть залишилися сирним кремом верх і боки торта.
  16. Прикрасьте торт свіжими ягодами і часточками фруктів, залиште для просочення в холодильнику на кілька годин. Чудовий десерт для вашого свята готовий. Приємного апетиту!