Чізкейк без випічки – 10 рецептів в домашніх умовах c сиром і печивом

Домашній вершковий чізкейк без випічки за класичним рецептом

Нічого немає краще класики. Чудовий вершковий чізкейк без всяких добавок сподобається усім: великим ласунам і тим, хто не особливо любить солодке.

Час готування: 8 годин.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 8.

Склад:

  • Печиво пісочне – 200 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Сир – 250 гр.
  • Сметана – 250 мл
  • Цукор – 4 ст. л.
  • Желатин – 25 гр.

Процес приготування:

1. Желатин розведіть в невеликій кількості холодної води і залиште на 15 хвилин.

2. Печиво подрібніть до дрібної крихти з допомогою блендера. Отриману масу змішайте з розм’якшеним вершковим маслом.

3. З пісочно-вершкової маси сформуйте корж, добре утрамбуйте його.

4. Збийте сир, сметану і цукор до густої однорідної маси.

5. Желатин підігрійте на водяній бані до повного розчинення, остудіть і змішайте з сирною масою.

6. Отриману масу викладіть на пісочний корж-основу. Затягніть форму харчовою плівкою і поставте її в холодильник на 6-8 годин.

7. Готовий чізкейк можна посипати цукровою пудрою і пригощати ним гостей і сім’ю.

Приємного апетиту!