Домашній вершковий чізкейк без випічки за класичним рецептом
Нічого немає краще класики. Чудовий вершковий чізкейк без всяких добавок сподобається усім: великим ласунам і тим, хто не особливо любить солодке.
Час готування: 8 годин.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 8.
Склад:
- Печиво пісочне – 200 гр.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Сир – 250 гр.
- Сметана – 250 мл
- Цукор – 4 ст. л.
- Желатин – 25 гр.
Процес приготування:
1. Желатин розведіть в невеликій кількості холодної води і залиште на 15 хвилин.
2. Печиво подрібніть до дрібної крихти з допомогою блендера. Отриману масу змішайте з розм’якшеним вершковим маслом.
3. З пісочно-вершкової маси сформуйте корж, добре утрамбуйте його.
4. Збийте сир, сметану і цукор до густої однорідної маси.
5. Желатин підігрійте на водяній бані до повного розчинення, остудіть і змішайте з сирною масою.
6. Отриману масу викладіть на пісочний корж-основу. Затягніть форму харчовою плівкою і поставте її в холодильник на 6-8 годин.
7. Готовий чізкейк можна посипати цукровою пудрою і пригощати ним гостей і сім’ю.
Приємного апетиту!