Деруни з кабачків і картоплі на сковороді
Деруни з кабачків і картоплі на сковороді – це шалено смачне блюдо, яке готується за лічені хвилини і підкорює своїм приємним ароматом і незвичайною текстурою. Якщо раніше ви ніколи не готували деруни в такому виконанні, то обов’язково спробуйте!
Час приготування – 20 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Яйце – 1 шт.
 - Картопля – 150 гр.
 - Кабачки – 150 гр.
 - Борошно – 1,5 ст. л.
 - Кріп – 15 гр.
 - Сіль – 2 гр.
 - Паприка солодка мелена – 4 гр.
 - Часник гранульований – 4 гр.
 - Перець чорний мелений – за смаком.
 - Масло рослинне – для смаження.
 
Процес приготування:
Крок 1. Видаляємо шкірку з картоплі, обполіскуємо і трьом на тертці з дрібними отворами. Стружку віджимаємо від зайвої рідини і викладаємо в ємність, зручну для вимішування.
Крок 2. Аналогічно поступаємо з кабачком, овоч відправляємо до картоплі.
Крок 3. Овочі доповнюємо одним курячим яйцем.
Крок 4. До складу підсипаємо борошно і приправи, включаючи сіль.
Крок 5. Додаємо дрібно нашатковану зелень і гарненько перемішуємо до однорідності.
Крок 6. Наливаємо олію у сковорідку і розігріваємо, ложкою викладаємо масу і обсмажуємо на помірному полум’я до утворення характерною скоринки.
Крок 7. Ароматні деруни подаємо до столу зі сметаною і насолоджуємося. Приємного апетиту!












