Соковитий фалафель з маша в домашніх умовах
Маш – це азіатська квасоля. З неї можна приготувати домашній фалафель. Продукт порадує тонкою хрумкою скоринкою та соковитою начинкою. Його можна подавати до обіду, разом з гарніром або свіжими овочами.
Час приготування: 1 годину 20 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Маш – 300 гр.
- Зелень – 1 пучок.
- Часник – 2 зубчики.
- Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
- Сіль – за смаком.
- Куркума – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 50 іл.
Процес приготування:
1. Маш спочатку вимочуємо у воді, а після варимо до готовності близько 30-40 хвилин. Розм’якшений продукт перемелюємо заглибним блендером.
2. В отриману кашку додаємо подрібнену цибулю, часник і зелень. Доповнюємо заготівлю сіллю, куркумою, рослинним маслом і вимішуємо це все до однорідного тесту.
3. Ліпимо акуратні щільні кульки. Відразу кладемо на деко з фольгою.
4. Ставимо страву в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
5. Рум’яний фалафель з маша готовий. Подавайте до столу з овочами, зеленню і гарнірами за смаком.