Фалафель – 10 рецептів приготування в домашніх умовах з фото

Соковитий фалафель з маша в домашніх умовах

Маш – це азіатська квасоля. З неї можна приготувати домашній фалафель. Продукт порадує тонкою хрумкою скоринкою та соковитою начинкою. Його можна подавати до обіду, разом з гарніром або свіжими овочами.

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Маш – 300 гр.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Куркума – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 50 іл.

Процес приготування:

1. Маш спочатку вимочуємо у воді, а після варимо до готовності близько 30-40 хвилин. Розм’якшений продукт перемелюємо заглибним блендером.

2. В отриману кашку додаємо подрібнену цибулю, часник і зелень. Доповнюємо заготівлю сіллю, куркумою, рослинним маслом і вимішуємо це все до однорідного тесту.

3. Ліпимо акуратні щільні кульки. Відразу кладемо на деко з фольгою.

4. Ставимо страву в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.

5. Рум’яний фалафель з маша готовий. Подавайте до столу з овочами, зеленню і гарнірами за смаком.