Фаршировані перці в мультиварці – 8 рецептів з фаршем і рисом з покроковими фото

Як приготувати заморожені фаршировані перці в мультиварці?

Заморожені перці – відмінний напівфабрикат. Їх зручно заготовити про запас або купити в магазині, а при необхідності вже готувати в потрібний час. У багатьох може виникнути питання, як готувати заморожені перці в мультиварці, чи потрібно їх розморожувати, потрібна підлива і т. д. Пропонуємо простий спосіб приготування цієї страви в мультиварці з покроковими фото для наочності.

Час приготування: 45 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій – 6.

Інгредієнти:

  • Перці фаршировані заморожені – 6-7 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Масло рослинне – 4 ст. л.
  • Соус томатний – 2 ст. л.
  • Спеції – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Чорний мелений перець – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Заморожені перці перед приготуванням розморожувати не треба. Просто дістаньте їх з морозилки, поки готуєте підливку.

Крок 2. Ріпчасту цибулю і моркву очищаємо і подрібнюємо. Цибуля – ножем, моркву – на крупній тертці.

Крок 3. Мультиварку розігріваємо в режимі «Смаження». Розігріваємо в чаші олію, викладаємо в нього цибулю з морквою, обсмажуємо кілька хвилин до м’якості. Додаємо томатний соус, перемішуємо.

Крок 4. На зажарку, викладаємо заморожені фаршировані перці.

Крок 5. Вливаємо в чашу до перцям кип’ячену воду так, щоб вона майже повністю покрила. Додаємо сіль і чорний мелений перець за смаком.

Крок 6. Закриваємо кришку приладу, ставимо програму «Тушкування» на сорок хвилин. Після закінчення часу роботи мультиварки, відкриваємо кришку і дістаємо перці. Подаємо їх у гарячому вигляді разом з підливою.