Як приготувати заморожені фаршировані перці в мультиварці?
Заморожені перці – відмінний напівфабрикат. Їх зручно заготовити про запас або купити в магазині, а при необхідності вже готувати в потрібний час. У багатьох може виникнути питання, як готувати заморожені перці в мультиварці, чи потрібно їх розморожувати, потрібна підлива і т. д. Пропонуємо простий спосіб приготування цієї страви в мультиварці з покроковими фото для наочності.
Час приготування: 45 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій – 6.
Інгредієнти:
- Перці фаршировані заморожені – 6-7 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Масло рослинне – 4 ст. л.
- Соус томатний – 2 ст. л.
- Спеції – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Чорний мелений перець – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Заморожені перці перед приготуванням розморожувати не треба. Просто дістаньте їх з морозилки, поки готуєте підливку.
Крок 2. Ріпчасту цибулю і моркву очищаємо і подрібнюємо. Цибуля – ножем, моркву – на крупній тертці.
Крок 3. Мультиварку розігріваємо в режимі «Смаження». Розігріваємо в чаші олію, викладаємо в нього цибулю з морквою, обсмажуємо кілька хвилин до м’якості. Додаємо томатний соус, перемішуємо.
Крок 4. На зажарку, викладаємо заморожені фаршировані перці.
Крок 5. Вливаємо в чашу до перцям кип’ячену воду так, щоб вона майже повністю покрила. Додаємо сіль і чорний мелений перець за смаком.
Крок 6. Закриваємо кришку приладу, ставимо програму «Тушкування» на сорок хвилин. Після закінчення часу роботи мультиварки, відкриваємо кришку і дістаємо перці. Подаємо їх у гарячому вигляді разом з підливою.