Ароматна гарбуз, запечена у фользі
Ароматний і поживний гарнір до вашого столу – гарбуз, запечена в духовці шматочками. Таке частування приємно здивує ваших домашніх або гостей. Подавайте зі свіжими овочами, м’ясними або рибними стравами.
Час приготування: 55 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Гарбуз – 1 шт.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Хмелі-сунелі – 0,5 ч. л.
- Петрушка сушена – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – 60 мл
Процес приготування:
1. Вибираємо підходящий для приготування плід. Промиваємо його під водою.
2. Ріжемо гарбуз і очищаємо його від шкірки.
3. Підготовлений інгредієнт розрізаємо на невеликі шматки.
4. Викладаємо гарбуз у термостійку форму, обмащений маслом. Посипаємо сіллю і спеціями. Акуратно розмішуємо.
5. Щільно накриваємо форму фольгою. Ставимо страву в розігріту до 180 градусів духовку на 45 хвилин.
6. Через деякий час ароматні шматочки гарбуза повністю готові. Подавайте їх до столу як гарнір або як закуску.