Гарбуз, запечена в духовці – 10 швидких і смачних рецептів з покроковими фото

Ароматна гарбуз, запечена у фользі

Ароматний і поживний гарнір до вашого столу – гарбуз, запечена в духовці шматочками. Таке частування приємно здивує ваших домашніх або гостей. Подавайте зі свіжими овочами, м’ясними або рибними стравами.

Час приготування: 55 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Гарбуз – 1 шт.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Хмелі-сунелі – 0,5 ч. л.
  • Петрушка сушена – 0,5 ч. л.
  • Масло рослинне – 60 мл

Процес приготування:

1. Вибираємо підходящий для приготування плід. Промиваємо його під водою.

2. Ріжемо гарбуз і очищаємо його від шкірки.

3. Підготовлений інгредієнт розрізаємо на невеликі шматки.

4. Викладаємо гарбуз у термостійку форму, обмащений маслом. Посипаємо сіллю і спеціями. Акуратно розмішуємо.

5. Щільно накриваємо форму фольгою. Ставимо страву в розігріту до 180 градусів духовку на 45 хвилин.

6. Через деякий час ароматні шматочки гарбуза повністю готові. Подавайте їх до столу як гарнір або як закуску.