Гарбуз цілком з начинкою з м’яса і овочів
Смачне і поживне блюдо для домашнього столу – гарбуз, фарширована м’ясом і овочами. Здивуйте яскравим і соковитим продуктом своїх близьких. Частування не вимагає додаткового гарніру.
Час приготування: 1 годину 20 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Гарбуз – 1 шт.
- Стегна курячі – 3 шт.
- Морква – 2 шт.
- Помідори – 3 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Часник – 3 зубчики.
- Перець болгарський – 2 шт.
- Петрушка – 1 пучок.
- Масло оливкове – для смаження.
- Сіль – за смаком.
- Вода – 2 склянки
Процес приготування:
1. Промиваємо гарбуз, акуратно зрізаємо верхівку і виймаємо м’якоть.
2. Дрібно ріжемо цибулю і обсмажуємо його в сковороді до рум’янцю.
3. Викладаємо до цибулі курячі стегна і готуємо їх до золотистого відтінку.
4. Сюди ж кладемо моркву, нарізану невеликими кубиками.
5. Слідом додаємо подрібнену м’якоть гарбуза.
6. Викладаємо болгарський перець і помідори. Солимо за смаком.
7. Коли продукти стануть м’якими, приєднуємо до них зелень і подрібнені зубчики часнику.
8. Начинку перемішуємо і викладаємо всередину гарбуза.
9. Вливаємо трохи води і закриваємо гарбуз верхівкою. Обмазуємо продукт оливковою олією.
10. Загортаємо заготовку у фольгу і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 1 годину 45 хвилин.
11. Через деякий час апетитне блюдо буде повністю готове! Подавайте до столу.