Гречка з овочами в мультиварці
Гречка з овочами в мультиварці – поживна і в той же час легке страву, яке здивує вас своїми смаковими характеристиками і яскравим приємним ароматом. Каша, приготовлена таким способом, завжди виходить неймовірно розсипчастою і дуже ніжною.
Час приготування – 45 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 4.
Склад:
- Гречка – 1 склянка
- Вода – 2 склянки
- Цибуля – 1 шт.
- Кабачок – 150 гр.
- Морквина – 1 шт.
- спаржева Квасоля – 100 гр.
- Хмелі-сунелі – 1 ч. л.
- Чебрець – 2 гілочки.
- Масло оливкове – 1 ст. л.
- Масло вершкове – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо і нарізаємо довільно цибулю з морквою, пасеруємо на розігрітій оливковій олії до м’якості і рум’яності, включивши програму «випічка».
Крок 2. Тепер в чашу відправляємо кубики кабачка і сегменти квасолі, перемішуємо і смажимо ще 3-4 хвилини.
Крок 3. До ароматним овочів відправляємо ретельно промиту гречку і шматочок вершкового масла.
Крок 4. Заливаємо овочеве асорті з крупою водою, солимо і присмачую чебрецем і хмелі-сунелі. Готуємо в режимі «рис».
Крок 5. Після відключення техніки, страва готуємо та подаємо до столу. Приємного апетиту!