Гречка в мультиварці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Гречка з овочами в мультиварці

Гречка з овочами в мультиварці – поживна і в той же час легке страву, яке здивує вас своїми смаковими характеристиками і яскравим приємним ароматом. Каша, приготовлена таким способом, завжди виходить неймовірно розсипчастою і дуже ніжною.

Час приготування – 45 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 4.

Склад:

  • Гречка – 1 склянка
  • Вода – 2 склянки
  • Цибуля – 1 шт.
  • Кабачок – 150 гр.
  • Морквина – 1 шт.
  • спаржева Квасоля – 100 гр.
  • Хмелі-сунелі – 1 ч. л.
  • Чебрець – 2 гілочки.
  • Масло оливкове – 1 ст. л.
  • Масло вершкове – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо і нарізаємо довільно цибулю з морквою, пасеруємо на розігрітій оливковій олії до м’якості і рум’яності, включивши програму «випічка».

Крок 2. Тепер в чашу відправляємо кубики кабачка і сегменти квасолі, перемішуємо і смажимо ще 3-4 хвилини.

Крок 3. До ароматним овочів відправляємо ретельно промиту гречку і шматочок вершкового масла.

Крок 4. Заливаємо овочеве асорті з крупою водою, солимо і присмачую чебрецем і хмелі-сунелі. Готуємо в режимі «рис».

Крок 5. Після відключення техніки, страва готуємо та подаємо до столу. Приємного апетиту!