Хрусткі баклажани – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Хрусткі баклажани з часником

Хрусткі баклажани з часником виходять дуже смачними і яскравими за смаком. Подавайте апетитне частування як самостійну закуску до святкового або домашнього столу. Для приготування беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з фотографіями.

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Баклажан – 1 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно – 4 ст. л.
  • Часник – 1 зубчик
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Зелень – 10 гр.
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Перець чорний мелений – 2 щіпки.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти для приготування хрустких баклажанів з часником.

Крок 2. Промиваємо баклажани нарізаємо їх невеликими гуртками.

Крок 3. Посипаємо овоч сіллю, перемішуємо і залишаємо на 20 хвилин. Після промиваємо під водою і обсушуємо.

Крок 4. Збиваємо яйця з меленим перцем. Обвалюємо баклажани в яйці, а після в борошні.

Крок 5. Перекладаємо продукт в розігріту з рослинною олією сковороду.

Крок 6. Обсмажуємо до рум’яної скоринки з обох сторін.

Крок 7. Готуємо часниковий соус. Вимішуємо майонез з подрібненим часником і зеленню. Подаємо його разом з обсмаженою овочем.

Крок 8. Хрусткі баклажани з часником готові. Можна пробувати!