Хрусткі баклажани з часником
Хрусткі баклажани з часником виходять дуже смачними і яскравими за смаком. Подавайте апетитне частування як самостійну закуску до святкового або домашнього столу. Для приготування беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з фотографіями.
Час приготування – 40 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Баклажан – 1 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Борошно – 4 ст. л.
- Часник – 1 зубчик
- Майонез – 1 ст. л.
- Зелень – 10 гр.
- Сіль – 1 ст. л.
- Перець чорний мелений – 2 щіпки.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти для приготування хрустких баклажанів з часником.
Крок 2. Промиваємо баклажани нарізаємо їх невеликими гуртками.
Крок 3. Посипаємо овоч сіллю, перемішуємо і залишаємо на 20 хвилин. Після промиваємо під водою і обсушуємо.
Крок 4. Збиваємо яйця з меленим перцем. Обвалюємо баклажани в яйці, а після в борошні.
Крок 5. Перекладаємо продукт в розігріту з рослинною олією сковороду.
Крок 6. Обсмажуємо до рум’яної скоринки з обох сторін.
Крок 7. Готуємо часниковий соус. Вимішуємо майонез з подрібненим часником і зеленню. Подаємо його разом з обсмаженою овочем.
Крок 8. Хрусткі баклажани з часником готові. Можна пробувати!