Покроковий рецепт різаних хрустких малосольних огірків
Різані малосольні огірки – це справжнє кулінарне диво. Соковиті і ароматні, а ще готуються дуже швидко. Всього пару годин і можна подавати на стіл! Вони відмінно доповнять варену або смажену картоплю і м’ясні делікатеси. Просто смакота!
Порції: 4
Час готування: 20 хв.
Інгредієнти:
- Огірок – 6 шт.
 - Сіль – 1 ч. л.
 - Часник – 1 шт.
 - Кріп – 0,5 пучка
 - Коріандр – ¼ Ч. л.
 - Перець (горошок) – 4 шт.
 - Мед – 0,5 ч. л.
 - Лимонний сік – 0,5 ч. л.
 - Вода – 250 мл
 
Процес приготування:
1. Огірки промиваємо водою. Відрізаємо кінці і нарізаємо плоди на 4 частини. Потім ділимо ці частини ще на 2-3 в залежності від розміру.
2. Промиваємо зелень і кришимо кріп. Чистимо часник і ділимо на часточки дрібні частини.
3. Кладемо огірки в каструлю. Додаємо до них нарізаний часник, кріп, коріандр і перець. Зверху викладаємо мед і пів чайної ложки лимонного соку.
4. Воду розводимо сіллю перемішуємо і заливаємо в каструлю.
5. Залишаємо огірки настоятися 5-6 годин.
Приємного апетиту!












