Кабачкова ікра без оцту на зиму — 7 кращих рецептів з покроковими фото

Кабачкова ікра з томатною пастою без оцту на зиму

Кабачкова ікра з томатною пастою без оцту на зиму порадує вас насиченим смаком, і гарним зовнішнім виглядом. Така закуска доповнить гарячі домашні страви. Також продукт можна використовувати в приготуванні холодних закусок. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 0,5 л.

Інгредієнти:

  • Кабачок великий – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Паста томатна – 1 ст. л.
  • Вершки – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Цукор – за смаком.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо моркву натираємо на тертці і смажимо на олії близько 10-15 хвилин. Солимо за смаком.

Крок 2. Кабачок очищаємо і так само його натираємо. Викладаємо до моркви.

Крок 3. Перемішуємо і тушкуємо ще 30 хвилин.

Крок 4. Викладаємо сюди томатну пасту. Додаємо вершки і цукор. Перемішуємо і тушкуємо ще пару хвилин.

Крок 5. Перебиваємо частування блендером до однорідності.

Крок 6. Розкладаємо частування по стерилізованим банкам, закриваємо кришкою і даємо повністю охолонути.

Крок 7. Кабачкова ікра з томатною пастою без оцту на зиму готова. Зберігайте в холодильнику.