Кабачкова ікра з томатною пастою без оцту на зиму
Кабачкова ікра з томатною пастою без оцту на зиму порадує вас насиченим смаком, і гарним зовнішнім виглядом. Така закуска доповнить гарячі домашні страви. Також продукт можна використовувати в приготуванні холодних закусок. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 0,5 л.
Інгредієнти:
- Кабачок великий – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Паста томатна – 1 ст. л.
- Вершки – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Цукор – за смаком.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо моркву натираємо на тертці і смажимо на олії близько 10-15 хвилин. Солимо за смаком.
Крок 2. Кабачок очищаємо і так само його натираємо. Викладаємо до моркви.
Крок 3. Перемішуємо і тушкуємо ще 30 хвилин.
Крок 4. Викладаємо сюди томатну пасту. Додаємо вершки і цукор. Перемішуємо і тушкуємо ще пару хвилин.
Крок 5. Перебиваємо частування блендером до однорідності.
Крок 6. Розкладаємо частування по стерилізованим банкам, закриваємо кришкою і даємо повністю охолонути.
Крок 7. Кабачкова ікра з томатною пастою без оцту на зиму готова. Зберігайте в холодильнику.