Кабачкові вафлі з кабачків у вафельниці — 5 рецептів з покроковими фото

Кабачкові вафлі з кабачків у вафельниці — це оригінальна ідея для вашого сімейного сніданку або перекусу. Таке частування виходить ніжним смаком, поживним і не занадто калорійним. Для приготування в домашніх умовах використовуйте нашу перевірену добірку з п’яти рецептів з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.

Солодкі вафлі з кабачків у вафельниці

Солодкі вафлі з кабачків у вафельниці – оригінальна кулінарна рішення для вашого сніданку або перекусу. Таке частування виходить неймовірно соковитим і цікавим за смаком. Обов’язково спробуйте приготувати апетитні кабачкові вафлі з нашого покрокового рецептом.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Кабачок 1 шт.
  • Молоко коров’яче 100 мл
  • Малина 100 гр.
  • Борошно 200 гр.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Крохмаль картопляний 50 гр.
  • Цукор-пісок 70 гр.
  • Ванільний цукор 1 ч. л.
  • Сіль 1 щіпка
  • Розпушувач 1 ч. л.
  • Масло вершкове 80 гр.

Процес приготування:

  1. Як приготувати кабачкові вафлі з кабачків у вафельниці? Курячі яйця злегка збиваємо з двома видами цукру і дрібкою солі. Вливаємо сюди молоко, просіваємо частину борошна з крохмалем і розпушувачем. Вимішуємо тісто до однорідного состояния.
  2. кабачок Очищаємо і натираємо його на крупній тертці. З’єднуємо продукт з малиною і розминаємо всі разом виделкою.
  3. Викладаємо масу в тісто. Також вливаємо розтоплене вершкове масло. Перемішуємо.
  4. Просіваємо сюди борошно і знову вимішуємо до зникнення грудочок. Включаємо вафельницю.
  5. Вливаємо тісто в вафельницю. Закриваємо її і випікаємо частування.
  6. Готуємо близько 6-7 хвилин. Точний час залежить від вашої вафельниці.
  7. Солодкі вафлі з кабачків у вафельниці готові. Подавайте до столу, прикрасивши цукровою пудрою і пригощайтеся!

Вафлі з кабачків у вафельниці з сиром

Вафлі з кабачків у вафельниці з сиром виходять неймовірно ніжними та смачними. Такий продукт можна подавати в якості сніданку або перекусу, доповнивши сметаною або свіжими овочами. Спробуйте приготувати частування по покроковому рецептом з нашої кулінарної збірки.

Час приготування – 30 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Кабачки середні – 2 шт.
  • Сир сирний/рікотта – 0,5 кг
  • Сир пармезан тертий – 2 ст. л.
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно – 10 ст. л.
  • Часник – 1 зубчик
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Базилік – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Кабачки промиваємо, після очищаємо від насіння і шкірки.

Крок 3. Підготовлений овоч натираємо на дрібній тертці і отриману масу віджимаємо від зайвої вологи.

Крок 4. У глибокій мисці з’єднуємо тертий овоч, сирний сир, пармезан, курячі яйця, подрібнений часник і базилік. Доповнюємо все сіллю, оливковою олією і борошном.

Крок 5. Ретельно вимішуємо вміст миски.

Крок 6. Включаємо вафельницю, порційно викладаємо сюди тісто. Готуємо вафлі близько 5-10 хвилин. Точний час готування залежить від вашого приладу.

Крок 7. Вафлі з кабачків у вафельниці з сиром готові. Подавайте апетитне частування до столу!

ПП вафлі з кабачків у вафельниці

ПП вафлі з кабачків у вафельниці порадують вас своїм ніжним смаком, апетитним виглядом і невисокою калорійністю. Відмінна кулінарна ідея для тих, хто стежить за своєю фігурою. Порадуйте себе і близьких за допомогою нашого перевіреного рецепту з покроковими фото.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Кабачки – 0,5 кг
  • Борошно рисова – 3 ст. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Розпушувач – 0,5 ч. л.
  • Масло рослинне – 1 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком. Кабачки промиваємо, після очищаємо від насіння і шкірки.

Крок 2. Підготовлений овоч натираємо на дрібній тертці і отриману масу віджимаємо від зайвої вологи. Викладаємо в глибоку миску.

Крок 3. Доповнюємо продукт яйцем, рисової борошном, сіллю, чорним меленим перцем і розпушувачем.

Крок 4. Вимішуємо масу до однорідності.

Крок 5. Змащуємо вафельницю невеликою кількістю рослинного масла. Викладаємо сюди овочеве тісто.

Крок 6. Закриваємо прилад і випікаємо частування до готовності.

Крок 7. ПП вафлі з кабачків у вафельниці готові. Подавайте до столу і швидше пробуйте апетитне блюдо!

Кабачкові вафлі без яєць у вафельниці

Кабачкові вафлі без яєць у вафельниці виходять дуже ніжними, некалорійними і корисними. Подавайте таке апетитне блюдо до сніданку або в якості перекусу. Приготувати частування нескладно. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.

Час приготування – 30 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Кабачок – 0,9 кг
  • Кріп – 1 пучок.
  • Борошно – 125 гр.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Крохмаль кукурудзяний – 90 гр.
  • Розпушувач – 0,5 ч. л.
  • Цедра лимона – 15 гр.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо кабачок, очищаємо його від шкірки і насіння.

Крок 2. Натираємо продукт на тертці, віджимаємо масу від зайвої вологи.

Крок 3. Промиваємо і обсушуємо кріп, дрібно нарізаємо його.

Крок 4. У глибокій мисці з’єднуємо тертий кабачок, подрібнений кріп. Сюди ж відправляємо лимонну цедру і подрібнений часник. Солимо, перчимо та ретельно перемішуємо.

Крок 5. Висипаємо в масу борошно, крохмаль і розпушувач. Знову все перемішуємо до однорідності.

Крок 6. Порційно викладаємо тісто у вафельниці. Випікаємо вафлі до готовності (близько 5-10 хвилин).

Крок 7. Кабачкові вафлі без яєць у вафельниці готові. Можна пробувати!

Віденські вафлі з кабачком у вафельниці

Віденські вафлі з кабачком у вафельниці виходять дивно ніжними та смачними. Такий продукт можна подавати в якості сніданку або перекусу, доповнивши сметаною або свіжими овочами. Спробуйте приготувати частування по покроковому рецептом з нашої кулінарної збірки.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Кабачок – 250 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сметана – 200 гр.
  • Сода – 1 ч. л.
  • Сік лимонний/оцет – 2 ч. л.
  • Борошно – 100 гр.
  • Сіль – 1 щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. У глибокій мисці з’єднуємо сметану, куряче яйце і соду, погашену лимонним соком. Збиваємо до однорідності.

Крок 2. Кабачок очищаємо від шкірки і натираємо його на крупній тертці.

Крок 3. Отриману масу посипаємо дрібкою солі і злегка віджимаємо від зайвої вологи.

Крок 4. Викладаємо кабачки терті у масу зі сметани і яйця.

Крок 5. Просіваємо сюди борошно і замішуємо все до однорідного стану. Залишаємо заготовку на 15 хвилин.

Крок 6. Включаємо вафельницю і порційно вливаємо в нього тісто.

Крок 7. Закриваємо прилад і готуємо частування близько 6-7 хвилин.

Крок 8. Віденські вафлі з кабачком у вафельниці готові. Подавайте до столу з будь-якими додатками за смаком.