Кабачкові вафлі з кабачків у вафельниці — це оригінальна ідея для вашого сімейного сніданку або перекусу. Таке частування виходить ніжним смаком, поживним і не занадто калорійним. Для приготування в домашніх умовах використовуйте нашу перевірену добірку з п’яти рецептів з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.
Солодкі вафлі з кабачків у вафельниці
Солодкі вафлі з кабачків у вафельниці – оригінальна кулінарна рішення для вашого сніданку або перекусу. Таке частування виходить неймовірно соковитим і цікавим за смаком. Обов’язково спробуйте приготувати апетитні кабачкові вафлі з нашого покрокового рецептом.
Інгредієнти на
4 порц.
- Кабачок 1 шт.
- Молоко коров’яче 100 мл
- Малина 100 гр.
- Борошно 200 гр.
- Яйце куряче 2 шт.
- Крохмаль картопляний 50 гр.
- Цукор-пісок 70 гр.
- Ванільний цукор 1 ч. л.
- Сіль 1 щіпка
- Розпушувач 1 ч. л.
- Масло вершкове 80 гр.
Процес приготування:
- Як приготувати кабачкові вафлі з кабачків у вафельниці? Курячі яйця злегка збиваємо з двома видами цукру і дрібкою солі. Вливаємо сюди молоко, просіваємо частину борошна з крохмалем і розпушувачем. Вимішуємо тісто до однорідного состояния.
- кабачок Очищаємо і натираємо його на крупній тертці. З’єднуємо продукт з малиною і розминаємо всі разом виделкою.
- Викладаємо масу в тісто. Також вливаємо розтоплене вершкове масло. Перемішуємо.
- Просіваємо сюди борошно і знову вимішуємо до зникнення грудочок. Включаємо вафельницю.
- Вливаємо тісто в вафельницю. Закриваємо її і випікаємо частування.
- Готуємо близько 6-7 хвилин. Точний час залежить від вашої вафельниці.
- Солодкі вафлі з кабачків у вафельниці готові. Подавайте до столу, прикрасивши цукровою пудрою і пригощайтеся!
Вафлі з кабачків у вафельниці з сиром
Вафлі з кабачків у вафельниці з сиром виходять неймовірно ніжними та смачними. Такий продукт можна подавати в якості сніданку або перекусу, доповнивши сметаною або свіжими овочами. Спробуйте приготувати частування по покроковому рецептом з нашої кулінарної збірки.
Час приготування – 30 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Кабачки середні – 2 шт.
- Сир сирний/рікотта – 0,5 кг
- Сир пармезан тертий – 2 ст. л.
- Яйце – 2 шт.
- Борошно – 10 ст. л.
- Часник – 1 зубчик
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Базилік – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.
Крок 2. Кабачки промиваємо, після очищаємо від насіння і шкірки.
Крок 3. Підготовлений овоч натираємо на дрібній тертці і отриману масу віджимаємо від зайвої вологи.
Крок 4. У глибокій мисці з’єднуємо тертий овоч, сирний сир, пармезан, курячі яйця, подрібнений часник і базилік. Доповнюємо все сіллю, оливковою олією і борошном.
Крок 5. Ретельно вимішуємо вміст миски.
Крок 6. Включаємо вафельницю, порційно викладаємо сюди тісто. Готуємо вафлі близько 5-10 хвилин. Точний час готування залежить від вашого приладу.
Крок 7. Вафлі з кабачків у вафельниці з сиром готові. Подавайте апетитне частування до столу!
ПП вафлі з кабачків у вафельниці
ПП вафлі з кабачків у вафельниці порадують вас своїм ніжним смаком, апетитним виглядом і невисокою калорійністю. Відмінна кулінарна ідея для тих, хто стежить за своєю фігурою. Порадуйте себе і близьких за допомогою нашого перевіреного рецепту з покроковими фото.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Кабачки – 0,5 кг
- Борошно рисова – 3 ст. л.
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Розпушувач – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – 1 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком. Кабачки промиваємо, після очищаємо від насіння і шкірки.
Крок 2. Підготовлений овоч натираємо на дрібній тертці і отриману масу віджимаємо від зайвої вологи. Викладаємо в глибоку миску.
Крок 3. Доповнюємо продукт яйцем, рисової борошном, сіллю, чорним меленим перцем і розпушувачем.
Крок 4. Вимішуємо масу до однорідності.
Крок 5. Змащуємо вафельницю невеликою кількістю рослинного масла. Викладаємо сюди овочеве тісто.
Крок 6. Закриваємо прилад і випікаємо частування до готовності.
Крок 7. ПП вафлі з кабачків у вафельниці готові. Подавайте до столу і швидше пробуйте апетитне блюдо!
Кабачкові вафлі без яєць у вафельниці
Кабачкові вафлі без яєць у вафельниці виходять дуже ніжними, некалорійними і корисними. Подавайте таке апетитне блюдо до сніданку або в якості перекусу. Приготувати частування нескладно. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.
Час приготування – 30 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Кабачок – 0,9 кг
- Кріп – 1 пучок.
- Борошно – 125 гр.
- Сіль – 1 ч. л.
- Крохмаль кукурудзяний – 90 гр.
- Розпушувач – 0,5 ч. л.
- Цедра лимона – 15 гр.
- Часник – 2 зубчики.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо кабачок, очищаємо його від шкірки і насіння.
Крок 2. Натираємо продукт на тертці, віджимаємо масу від зайвої вологи.
Крок 3. Промиваємо і обсушуємо кріп, дрібно нарізаємо його.
Крок 4. У глибокій мисці з’єднуємо тертий кабачок, подрібнений кріп. Сюди ж відправляємо лимонну цедру і подрібнений часник. Солимо, перчимо та ретельно перемішуємо.
Крок 5. Висипаємо в масу борошно, крохмаль і розпушувач. Знову все перемішуємо до однорідності.
Крок 6. Порційно викладаємо тісто у вафельниці. Випікаємо вафлі до готовності (близько 5-10 хвилин).
Крок 7. Кабачкові вафлі без яєць у вафельниці готові. Можна пробувати!
Віденські вафлі з кабачком у вафельниці
Віденські вафлі з кабачком у вафельниці виходять дивно ніжними та смачними. Такий продукт можна подавати в якості сніданку або перекусу, доповнивши сметаною або свіжими овочами. Спробуйте приготувати частування по покроковому рецептом з нашої кулінарної збірки.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Кабачок – 250 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Сметана – 200 гр.
- Сода – 1 ч. л.
- Сік лимонний/оцет – 2 ч. л.
- Борошно – 100 гр.
- Сіль – 1 щіпка.
Процес приготування:
Крок 1. У глибокій мисці з’єднуємо сметану, куряче яйце і соду, погашену лимонним соком. Збиваємо до однорідності.
Крок 2. Кабачок очищаємо від шкірки і натираємо його на крупній тертці.
Крок 3. Отриману масу посипаємо дрібкою солі і злегка віджимаємо від зайвої вологи.
Крок 4. Викладаємо кабачки терті у масу зі сметани і яйця.
Крок 5. Просіваємо сюди борошно і замішуємо все до однорідного стану. Залишаємо заготовку на 15 хвилин.
Крок 6. Включаємо вафельницю і порційно вливаємо в нього тісто.
Крок 7. Закриваємо прилад і готуємо частування близько 6-7 хвилин.
Крок 8. Віденські вафлі з кабачком у вафельниці готові. Подавайте до столу з будь-якими додатками за смаком.