Як смачно посмажити кабачки у фользі на мангалі?
Рецепт для любителів смачний низькокалорійних страв. Щоб запекти кабачки у фользі на мангалі, не потрібно володіти надприродними кулінарними здібностями і мати багато вільного часу.
Час готування: 40 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 6.
Склад:
- Кабачки – 3-4 шт.
- Масло вершкове – 60 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
1. Кабачки промийте, просушіть паперовими рушниками.
2. Кожен кабачок розрізати навпіл, потім наріжте половинки на часточки по 1 сантиметру шириною. Складіть овочі в миску, посоліть і приправте за смаком.
3. Овочі викладіть на лист фольги, можна розділити їх на кілька порцій. До кабачків додайте вершкове масло.
4. Загорніть Фольгу так, щоб не залишалося ніяких отворів. Покладіть згорток на решітку і готуйте кабачки на гарячому вугіллі 15-20 хвилин.
5. Кабачки виходять ніжними і ароматними.
Приємного апетиту!