Соковиті тушковані кабачки з овочами на сковороді
Яскраві тушковані овочі з кабачком стануть живильним гарніром або самостійним частуванням вашого домашнього столу. Здивуйте близьких соковитим і ароматним кулінарним рішенням.
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Кабачок – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Перець болгарський – 2 шт.
- Паста томатна – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Очищаємо і подрібнюємо цибулю.
2. Морква розбираємо невеликими кубиками.
3. Болгарський перець звільняємо від насіння і також подрібнюємо його.
4. Миємо і чистимо від шкірки кабачок. Ділимо його на невеликі кубики.
5. Всі овочі, крім кабачка, занурюємо в сковороду з рослинним маслом. Смажимо їх близько 5 хвилин.
6. Далі додаємо і кабачок. Тушкуємо ще стільки ж.
7. Доповнюємо вміст сіллю, перцем і томатною пастою. Розмішуємо.
8. Тушкуємо на слабкому вогні 10 хвилин і знімаємо з плити.
9. Розкладаємо яскраве і соковите частування по тарілках. Можна подавати до столу.