Кабачки на сковороді – 10 швидких і смачних рецептів з покроковими фото

Соковиті тушковані кабачки з овочами на сковороді

Яскраві тушковані овочі з кабачком стануть живильним гарніром або самостійним частуванням вашого домашнього столу. Здивуйте близьких соковитим і ароматним кулінарним рішенням.

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Кабачок – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Перець болгарський – 2 шт.
  • Паста томатна – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Очищаємо і подрібнюємо цибулю.

2. Морква розбираємо невеликими кубиками.

3. Болгарський перець звільняємо від насіння і також подрібнюємо його.

4. Миємо і чистимо від шкірки кабачок. Ділимо його на невеликі кубики.

5. Всі овочі, крім кабачка, занурюємо в сковороду з рослинним маслом. Смажимо їх близько 5 хвилин.

6. Далі додаємо і кабачок. Тушкуємо ще стільки ж.

7. Доповнюємо вміст сіллю, перцем і томатною пастою. Розмішуємо.

8. Тушкуємо на слабкому вогні 10 хвилин і знімаємо з плити.

9. Розкладаємо яскраве і соковите частування по тарілках. Можна подавати до столу.