
Кабачки з болгарським перцем на зиму – це дивовижне поєднання компонентів, яка може змінюватися в залежності від ваших смаків і достатку врожаю. Ці два овоча відмінно гармонують з такими інгредієнтами, як морква, цибуля, томатна паста і пекучий часник. Готується закачування досить просто і не вимагає від кулінара проводити біля плити цілий вечір. Для того щоб у вас все вийшло з першого разу, радимо дотримуватися граммовки і слідувати рекомендаціям.
Заготовка з кабачків з болгарським перцем на зиму
Заготовка з кабачків з болгарським перцем на зиму – це оригінальна закуска, яка відрізняється не тільки відмінними смаковими характеристиками, але також ефектним і незвичайним зовнішнім виглядом. Для готування рекомендується використовувати молоді кабачки і зелені перчики.

Інгредієнти на
2 порц.
- Кабачок 700 гр.
 - Перець болгарський 100 гр.
 - Часник 2 зуб.
 - Оцет столовий 9% 50 мл
 - Цукор-пісок 5 гр.
 - Сіль 40 гр.
 - Перець чорний горошок 5 шт.
 - Кріп за смаком
 
Процес приготування:
- Кабачки з болгарським перцем на зиму готуються легко і просто. Викладаємо на робочу поверхню все необхідне.
 - У чисті баночки розкладаємо зубки очищеного часнику, гілочки кропу і горошини чорного перцю.
 - Зрізаємо хвостики кабачка і нарізаємо м’якоть кружечками середньої товщини.
 - Позбавляємося від насіннєвої коробочки у болгарського перцю, ріжемо на брусочки.
 - Поверх спецій, чергуючи, викладаємо овочі.
 - Воду змішуємо з оцтом, цукровим піском і сіллю – доводимо до кипіння.
 - Розчин переливаємо до основних компонентів.
 - Заготовки поміщаємо у велику каструлю з водою, дно устеляємо рушником і стерилізуємо протягом 10 хвилин з моменту закипання.
 - Скляну банку закатуємо і після охолодження прибираємо в комору. Приємного апетиту!
 




















