Салат з кабачків з перцем без стерилізації на зиму
Салат з кабачків з перцем без стерилізації на зиму готується настільки просто і швидко, що у вас все вийде навіть з першого разу. Процес займе у вас не більше години, однак підсумковий результат вас приємно здивує, бо овочі прекрасно поєднуються між собою.
Час приготування – 40 хв.
Час приготування – 10-15 хв.
Порції – 5.
Склад:
- Кабачки – 500 гр.
 - Перець солодкий – 250 гр.
 - Цибулина – 1 шт.
 - Помідори – 3 шт.
 - Паста томатна – 120 гр.
 - Вода – 300 мл
 - Цукор-пісок – 70 гр.
 - Сіль – ½ ст. л.
 - Масло соняшникове – 80 мл
 - Оцет 9% – 40 мл
 
Процес приготування:
Крок 1. Молоді кабачки обполіскуємо під струменем води і нарізаємо тонкими півкільцями.
Крок 2. У сотейнику об’єднуємо пасту з томатів і воду, завантажуємо півкільця кабачків.
Крок 3. Слідом додаємо подрібнену ріпчасту цибулю.
Крок 4. М’якоть солодкого перцю і помідори нарізаємо кубиками і додаємо в сотейник до інших овочів.
Крок 5. Доповнюємо асорті соняшниковою олією, цукром і сіллю.
Крок 6. Тушкуємо інгредієнти 25 хвилин, а після додаємо оцет – заважаємо і через 30 секунд вимикаємо нагрівання.
Крок 7. Розкладаємо закуску по заздалегідь простерилизованным баночках по вінця.
Крок 8. Баночки закорковуємо і даємо їм охолонути під пледом. Приємного апетиту!












