Запечені кабачки з сиром і сметаною
Запечені кабачки з сиром і сметаною нескладно приготувати в домашніх умовах. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки. Готове блюдо стане яскравим і смачним частуванням для всієї родини. Обов’язково беріть на замітку!
Час приготування – 40 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Кабачок – 1 шт.
 - Сметана – 2 ст. л.
 - Сир пармезан – 100 гр.
 - Помідори – 2 шт.
 - Часник – 4 зубчики.
 - Зелень – 1 пучок.
 - Сіль – 0,5 ч. л.
 - Перець чорний мелений – 1 ч. л.
 
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо кабачок і ріжемо його невеликими гуртками.
Крок 2. Такими ж гуртками розбираємо помідори.
Крок 3. Натираємо на тертці сир. З’єднуємо його зі сметаною, подрібненим часником, зеленню, сіллю і перцем.
Крок 4. Кладемо кабачки на деко з пергаментом. Зверху кладемо кружечки помідорів.
Крок 5. Обмазуємо заготовки сметано-сирною масою.
Крок 6. Запікаємо частування 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 7. Запечені кабачки з сиром і сметаною готові. Викладайте на порційні тарілки і подавайте до столу!












