Камбала смажена на сковороді – 8 смачних рецептів з покроковими фото

Камбала смажена на сковороді без борошна

Посмажити камбалу в домашніх умовах можна без борошняний панірування. Риба вийде не менш хрусткою і яскравою за смаком. Спробуйте простий рецепт для вашого поживного обіду або вечері.

Час приготування: 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 1

Інгредієнти:

  • Камбала – 1 шт.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Петрушка – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Коріандр – 1 ч. л.
  • Сік лимонний – 1 ч. л.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.

Процес приготування:

1. Очищаємо зубчики часнику і дрібно нарізаємо їх.

2. Подрібнюємо і заздалегідь промиту петрушку.

3. Викладаємо продукти в глибоку миску, заливаємо їх ложкою оливкової олії. Перетираємо масу.

4. Додаємо сюди коріандр і знову розмішуємо.

5. Промиту і очищену камбалу поливаємо рештою олією і посипаємо сіллю за смаком.

6. Розігріваємо сковороду і посипаємо її крупною сіллю.

7. Перекладаємо сюди рибу і поливаємо її лимонним соком.

8. Старанно обмазуємо продукт сумішшю з зеленню і часником. Смажимо до рум’янцю з обох сторін.

9. Яскрава хрустка камбала готова. Подавайте до столу з гарніром і свіжими овочами.