Камбала смажена на сковороді без борошна
Посмажити камбалу в домашніх умовах можна без борошняний панірування. Риба вийде не менш хрусткою і яскравою за смаком. Спробуйте простий рецепт для вашого поживного обіду або вечері.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 1
Інгредієнти:
- Камбала – 1 шт.
- Часник – 3 зубчики.
- Петрушка – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Коріандр – 1 ч. л.
- Сік лимонний – 1 ч. л.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
Процес приготування:
1. Очищаємо зубчики часнику і дрібно нарізаємо їх.
2. Подрібнюємо і заздалегідь промиту петрушку.
3. Викладаємо продукти в глибоку миску, заливаємо їх ложкою оливкової олії. Перетираємо масу.
4. Додаємо сюди коріандр і знову розмішуємо.
5. Промиту і очищену камбалу поливаємо рештою олією і посипаємо сіллю за смаком.
6. Розігріваємо сковороду і посипаємо її крупною сіллю.
7. Перекладаємо сюди рибу і поливаємо її лимонним соком.
8. Старанно обмазуємо продукт сумішшю з зеленню і часником. Смажимо до рум’янцю з обох сторін.
9. Яскрава хрустка камбала готова. Подавайте до столу з гарніром і свіжими овочами.