Кесаділья – 10 рецептів у домашніх умовах з покроковими фото

Покроковий рецепт приготування кесадильї з куркою та кукурудзою

Соковиту кесадиллю в домашніх умовах можна приготувати з начинкою з курячого філе та кукурудзи. Смачна закуска урізноманітнить ваше звичне меню та приємно здивує рідних. Спробуйте!

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Тортілья – 2 шт.
  • Філе куряче – 1 шт.
  • Кукурудза консервована – 100 грн.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
  • Перець болгарський – 0,5 шт.
  • Сир твердий – 40 гр.
  • Томатна паста – 1 ст.л.
  • Сіль за смаком.
  • Олія – ​​80 гр.

Процес приготування:

1. Розморожуємо та промиваємо куряче філе. Нарізаємо його тонкою соломкою.

2. Дрібно ріжемо болгарський перець і цибулю.

3. Обсмажуємо овочі в олії. Додаємо до них консервовану кукурудзу.

4. Окремо обсмажуємо курку. Солимо її і поливаємо томатною пастою.

5. Викладаємо до філи овочі. Розмішуємо масу і томимо близько 5-10 хвилин.

6. Твердий сир натираємо на дрібній або середній тертці.

7. Гарячу начинку викладаємо на половинки коржів. Сюди ж кладемо тертий сир.

8. Закриваємо коржики другими половинками. Смажимо частування до рум’янцю на сковороді.

9. Соковита кесадилья з куркою та кукурудзою готова. Можна подавати до столу!