Покроковий рецепт приготування кесадильї з куркою та кукурудзою
Соковиту кесадиллю в домашніх умовах можна приготувати з начинкою з курячого філе та кукурудзи. Смачна закуска урізноманітнить ваше звичне меню та приємно здивує рідних. Спробуйте!
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Тортілья – 2 шт.
- Філе куряче – 1 шт.
- Кукурудза консервована – 100 грн.
- Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
- Перець болгарський – 0,5 шт.
- Сир твердий – 40 гр.
- Томатна паста – 1 ст.л.
- Сіль за смаком.
- Олія – 80 гр.
Процес приготування:
1. Розморожуємо та промиваємо куряче філе. Нарізаємо його тонкою соломкою.
2. Дрібно ріжемо болгарський перець і цибулю.
3. Обсмажуємо овочі в олії. Додаємо до них консервовану кукурудзу.
4. Окремо обсмажуємо курку. Солимо її і поливаємо томатною пастою.
5. Викладаємо до філи овочі. Розмішуємо масу і томимо близько 5-10 хвилин.
6. Твердий сир натираємо на дрібній або середній тертці.
7. Гарячу начинку викладаємо на половинки коржів. Сюди ж кладемо тертий сир.
8. Закриваємо коржики другими половинками. Смажимо частування до рум’янцю на сковороді.
9. Соковита кесадилья з куркою та кукурудзою готова. Можна подавати до столу!