Шаурма з куркою в лаваші в домашніх умовах – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Шаурма з куркою в лаваші в домашніх умовах – неймовірно смачна і ситна кулінарна ідея. Такий продукт можна подавати в якості перекусу або до домашнього обіду. Для приготування апетитною шаурми використовуйте перевірені рецепти з покроковим описом процесу. Здивуйте своїх близьких цікавим частуванням.

Класичний рецепт домашньої шаурми з куркою в лаваші

Хочу поділитися неймовірно смачним улюбленим рецептом класичної шаурми з куркою в лаваші. Шаурму дуже люблять у нашій родині, страва виходить соковитим, ситний і дуже смачним. Шаурму зручно брати з собою в якості перекусу в дорогу, на обід або на пікнік.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Лаваш 4 аркуша
  • Курячий окорочок 4 шт.
  • Сметана 400 гр.
  • Помідор 2 шт.
  • Капуста пекінська 200 гр.
  • Огірок 1 шт.
  • Масло рослинне 1 ст. л.
  • Приправа для курки, за смаком

Процес приготування:

  1. Як приготувати шаурму з куркою в лаваші в домашніх умовах? Візьміть необхідну кількість курячого м’яса. В цей раз я використовувала курячі стегенця.
  2. Підготуйте куряче м’ясо. М’ясо відокремте від кісток і шкіри.
  3. Сковороду-гриль розігрійте на помірному вогні. Змастіть невеликою кількістю рослинного масла. Потім викладіть підготовлене куряче м’ясо і обсмажте до золотистого кольору, періодично перевертаючи. Додайте приправу для курки, за смаком. Потім викладіть на тарілку і повністю остудіть.
  4. Помідори і огірки ретельно вимийте і обсушіть. Помідори наріжте середнім кубиком. Огірки наріжте тонкою соломкою.
  5. Пекінську капусту наріжте невеликими шматочками.
  6. Обсмажене куряче м’ясо нарізати середнім кубиком.
  7. На чистій робочої поверхні столу розкладіть лист лаваша і змастіть невеликою кількістю сметани. Викладіть начинку – обсмажену курку, нарізані огірки, помідори і пекінську капусту.
  8. Лаваш щільно скрутіть рулетом.
  9. Сковороду, на якій обсмажували куряче м’ясо, розігрійте і змастіть невеликою кількістю рослинної олії, викладіть шаурму швом вниз і обсмажте з двох боків до золотистої скоринки на мінімальному вогні.
  10. Готову класичну шаурму з куркою в лаваші подавайте на стіл. Додатково можна подати улюблений соус.

Приємного апетиту!

ПП дієтична шаурма з куркою без майонезу

Для великих любителів дієтичних страв, пропоную приготувати низькокалорійну і корисну шаурму з куркою без майонезу. Шаурма виходить досить соковитою і апетитною. Сподобається всім, хто стежить за своїм харчуванням і фігурою.

Час приготування: 50 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 1

Інгредієнти:

Лаваш – 1 аркуш

Філе куряче – 1 шт.

Йогурт натуральний – 150 гр.

Помідори – 1 шт.

Цибуля ріпчаста – 1 шт.

Сік лимонний – 1 ч. л.

Масло рослинне – 1 ст. л.

Перець чорний мелений – за смаком

Листя салату – пучок

Сіль – за смаком

Спеції – за смаком

Часник – 2 зуб.

Процес приготування:

1. Куряче філе добре промийте в прохолодній проточній воді, обсушити паперовими рушниками, викладіть в глибоку ємність. Посоліть і додайте чорний мелений перець і спеції за смаком.

2. Ретельно перемішайте і залиште маринуватися на 15-20 хвилин.

3. Сковороду добре розігрійте на помірному вогні. Змастіть невеликою кількістю рослинного масла. Потім викладіть підготовлене куряче м’ясо і обсмажте до золотистого кольору, періодично перевертаючи.

4. Помідори та огірки ретельно вимийте і обсушіть. Помідори наріжте невеликими шматочками. Огірки очистіть від шкірки за допомогою овочечистки і наріжте тонкою соломкою.

5. Приготуйте соус. У невеликій ємності з’єднайте натуральний йогурт і гірчицю. Часник очистіть від лушпиння і пропустіть через прес в соус, посоліть і додайте спеції і чорний мелений перець за смаком, а також лимонний сік. Ретельно перемішайте до однорідної консистенції.

6. Обсмажене куряче м’ясо наріжте невеликими шматочками.

7. Листя салату ретельно промити прохолодною проточною водою і обсушити. На чистій робочої поверхні столу розкладіть лист лаваша. Викладіть листя салату, обсмажену курку, нарізані огірки.

8. Потім додайте кілька ложок приготованого соусу і викладіть нарізані помідори.

9. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, промийте в холодній проточній воді, наріжте півкільцями і обдайте заздалегідь підготовленим окропом, щоб пішла неприємна гіркота. Потім викладіть на сито, щоб зайва волога скла. Додайте цибулю в шаурму.

10. Лаваш щільно скрутіть конвертом.

11. Сковороду, на якій обсмажували куряче м’ясо, розігрійте і змастіть невеликою кількістю рослинної олії, викладіть шаурму швом вниз і обсмажте з двох боків до золотистої скоринки на мінімальному вогні. Готову дієтичну шаурму з куркою без майонезу подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Як приготувати шаурму з куркою і корейською морквою

Для любителів яскравих і гострих смаків пропоную приготувати не зовсім звичайну шаурму з куркою і корейською морквою. Блюдо виходить досить ситним і чудово підійде в якості повноцінного обіду. Чоловіча половина населення обов’язково оцінить таку шаурму і попросить добавки.

Час приготування: 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 1

Інгредієнти:

Лаваш – 1 аркуш

Філе куряче – 200 гр.

Сметана – 50 гр.

Картопля – 100 гр.

Капуста білокачанна – 80 гр.

Морква по-корейськи – 50 гр.

Масло рослинне – 1 ст. л.

Спеції для курки – за смаком

Огірки мариновані – 1 шт.

Сіль – за смаком

Часник – 2 зуб.

Майонез – 40 гр.

Кетчуп – 40 гр.

Сир твердий – 100 гр.

Процес приготування:

1. Картоплю вимийте і очистіть від шкірки за допомогою овочечистки, наріжте брусочками і обсмажте на добре розігрітій сковороді до золотистої скоринки.

2. Куряче філе добре промийте в прохолодній воді, обсушити паперовими рушниками, нарізати невеликими шматочками. Посоліть і додайте спеції для курки, за смаком. Сковороду добре розігрійте на середньому вогні. Змастіть невеликою кількістю рослинної олії, викладіть куряче м’ясо і обсмажте до золотистого кольору.

3. Приготуйте соус. У невеликій ємності з’єднайте кетчуп, сметану і майонез. Часник очистіть від лушпиння і пропустіть через прес в соус. Ретельно перемішайте до однорідної консистенції.

4. На чистій робочої поверхні столу розкладіть лист лаваша. Змастіть приготованим соусом, рівномірно розподіливши його по всій поверхні.

5. Викладіть обсмажену курку.

6. Потім викладіть обсмажену картоплю.

7. Білокачанну капусту дрібно наріжте і викладіть поверх картоплі.

8. Потім викладіть моркву по-корейськи. Маринований огірок наріжте тонкими скибочками і викладіть поверх моркви.

9. Твердий сир натріть на крупній тертці і присипте овочі.

10. Лаваш щільно скрутіть конвертом, щоб начинка не випала.

11. Добре розігрійте Сковороду і змастіть невеликою кількістю рослинної олії, викладіть шаурму швом вниз і обсмажте з двох боків до золотистої скоринки на мінімальному вогні. Готову шаурму з куркою і корейською морквою подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Шаурма в лаваші з куркою і овочами в домашніх условияэ

Пропоную приготувати просту і неймовірно смачну шаурму в лаваші з куркою з овочами Шаурма виходить ситним і неймовірно апетитною. Процес приготування досить простий і практично не відніме у вас часу. Така шаурма підійде як перекус в дорогу або на пікнік.

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 1

Інгредієнти:

Лаваш – 1 аркуш

Філе запечене куряче– 1 шт.

Гірчиця зерниста – 2 ч. л.

Помідори – 100 гр.

Перець болгарський – 50 гр.

Огірки – 50 гр.

Масло рослинне – 1 ст. л.

Гірчиця негостра – 2 ч. л.

Листя салату – пучок

Гриби мариновані – 50 гр.

Сир ковбасний – 50 гр.

Кетчуп – 1 ст. л.

Процес приготування:

1. Помідори, болгарський перець і огірки ретельно вимийте і обсушіть. Помідори та огірки наріжте півмісяцем. Болгарський перець очистіть від насіння і серцевини, а потім наріжте півкільцями.

2. Запечене куряче філе наріжте тонкими смужками.

3. Розігрійте Сковороду. Змастіть невеликою кількістю рослинної олії, викладіть нарізане куряче м’ясо і обсмажте до золотистого кольору.

4. На чистій робочої поверхні столу розкладіть лист лаваша. Змастіть невеликою кількістю кетчупу, зернистою і негострої гірчиці, рівномірно розподіливши по всій поверхні.

5. Листя салату ретельно промити прохолодною проточною водою і обсушити. На лаваш викладіть листя салату, попередньо нарізані помідори і огірки.

6. Потім викладіть болгарський перець, обсмажену курку і мариновані гриби.

7. Ковбасний сир натріть на дрібній тертці і присипте зверху інші інгредієнти.

8. Лаваш щільно скрутіть рулетом. Сковороду, на якій обсмажували куряче м’ясо, розігрійте і змастіть невеликою кількістю рослинної олії, викладіть шаурму швом вниз і обсмажте з усіх боків до золотистої скоринки на мінімальному вогні.

9. Готову шаурму в лаваші з куркою і овочами подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Простий і смачний рецепт приготування шаурми з куркою і капустою

Хочу поділитися елементарним рецептом шаурми з куркою і капустою. Шаурма виходить ніжною і соковитою, містить велику кількість вітамінів. Така страва стане чудовим повноцінним перекусом для зайнятих людей. Приготуйте, і порадуйте себе і свою сім’ю!

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

Лаваш – 4 аркуша

Філе куряче – 2 шт.

Сік лимонний – 2 ст. л.

Помідори – 1 шт.

Капуста білокачанна – 300 гр.

Огірки – 1 шт.

Масло рослинне для обсмажування

Олія оливкова – 3 ст. л.

Часник – 3 зуб.

Майонез – 100 гр.

Сіль – за смаком

Перець чорний мелений – за смаком

Спеції – за смаком

Кетчуп – 100 гр.

Процес приготування:

1. Куряче філе промийте в прохолодній воді, обсушити паперовими рушниками, наріжте тонкими скибочками. Приготуйте маринад. У глибоку ємність налийте необхідну кількість лимонного соку і оливкової олії. Посоліть і додайте чорний мелений перець і спеції за смаком. Часник очистіть від лушпиння і пропустіть через прес в маринад.

2. Підготовлене м’ясо викладіть в маринад і ретельно перемішайте, залиште маринуватися на 15-20 хвилин.

3. Сковороду добре розігрійте на помірному вогні. Змастіть невеликою кількістю рослинного масла. Потім викладіть підготовлене куряче м’ясо і обсмажте до золотистого кольору, періодично перевертаючи.

4. Помідори та огірки ретельно вимийте і обсушіть. Помідори наріжте тонкими скибочками. Огірки і білокачанну капусту наріжте тонкою соломкою.

5. На чистій робочої поверхні столу розкладіть лист лаваша. Викладіть білокачанну капусту і злегка змастіть кетчупом.

6. Потім викладіть обсмажену курку.

7. Потім викладіть нарізані огірки і змастіть невеликою кількістю майонезу.

8. Потім викладіть скибочки помідорів.

9. Лаваш щільно скрутіть рулетом.

10. Сковороду, на якій обсмажували куряче м’ясо, розігрійте і змастіть невеликою кількістю рослинної олії, викладіть шаурму швом вниз і обсмажте з усіх боків до рум’яної скоринки на середньому вогні. Готову шаурму з куркою і капустою подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Домашня шаурма з куркою, огірком і помідором

Любителям простих і швидких перекусів настійно рекомендую приготувати смачну шаурму з куркою, огірком і помідором. Процес приготування досить простий, від вас лише потрібно бажання і гарний настрій. Шаурма, приготована власними руками, доставить вам незабутнє задоволення.

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 3

Інгредієнти:

Лаваш – 3 аркуша

Огірки – 1 шт.

Помідори – 1 шт.

Капуста білокачанна – 100 гр.

Філе куряче – 200 гр.

Йогурт натуральний – 150 гр.

Морква – 1 шт.

Сіль – за смаком

Олія оливкова – для смаження

Лук зелений – за смаком

Процес приготування:

1. Куряче філе промийте в прохолодній воді, обсушити паперовими рушниками, нарізати невеликими шматочками. Добре розігрійте Сковороду на середньому вогні. Змастіть невеликою кількістю оливкової олії. Потім викладіть куряче м’ясо і обсмажте до золотистого кольору. Посоліть і зніміть з вогню.

2. Приготуйте соус. Зелений лук ретельно промийте під водою і обсушити, наріжте гострим ножем. Натуральний йогурт змішайте з подрібненою зеленою цибулею.

3. Помідори та огірки ретельно вимийте і обсушіть. Помідори наріжте середніми шматочками. Огірки і білокачанну капусту наріжте тонкою соломкою. Моркву очистіть від шкірки за допомогою овочечистки і натріть на крупній тертці.

4. На чистій робочої поверхні столу розкладіть лист лаваша і змастіть його приготованим соусом. Викладіть обсмажену курку та овочі, зверху полийте соусом.

5. Лаваш щільно скрутіть рулетом.

6. Добре розігрійте Сковороду, викладіть шаурму швом вниз і обсмажте з усіх боків до рум’яної скоринки на середньому вогні.

7. Готову шаурму з куркою, огірком і помідором подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Простий і смачний рецепт шаурми з куркою і грибами

Я хочу запропонувати свій ідеальний рецепт шаурми з куркою і грибами. Шаурма виходить ніжною і соковитою. Я часто готую ситне блюдо, якщо ми їдемо в подорож або на природу. Шаурма чудово насичує і втамовує голод. Приготуйте, і ви не пошкодуєте!

Час приготування: 35 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

Лаваш – 2 аркуша

Філе куряче – 200 гр.

Сир твердий – 60 гр.

Огірки – 1 шт.

Печериці – 250 гр.

Петрушка – за смаком

Масло рослинне для обсмажування

Майонез – 50 гр.

Сіль – за смаком

Перець чорний мелений – за смаком

Спеції – за смаком

Кетчуп – 50 гр.

Процес приготування:

1. Куряче філе промийте в прохолодній проточній воді, обсушити паперовими рушниками, нарізати середніми шматочками. Сковороду добре розігрійте на помірному вогні. Змастіть невеликою кількістю рослинного масла. Потім викладіть куряче м’ясо. Посоліть і додайте чорний мелений перець і спеції за смаком.

2. Ретельно перемішайте і обсмажте до золотистого кольору.

3. Печериці очистити від шкірки, наріжте тонкими скибочками і обсмажте на добре розігрітій сковороді, змащеній невеликою кількістю рослинного масла.

4. Огірки ретельно вимийте і обсушіть, очистіть від шкірки за допомогою овочечистки і наріжте соломкою. Твердий сир наріжте соломкою.

5. На чистій робочої поверхні столу розкладіть лист лаваша. Змастіть невеликою кількістю майонезу і кетчупу. Викладіть скибочки сиру і огірка.

6. Потім викладіть обсмажену курку і обсмажені шампіньйони.

7. Петрушку ретельно промийте в прохолодною проточною водою і обсушити. Додайте поверх інших інгредієнтів. Лаваш щільно скрутіть рулетом.

8. Добре розігрійте Сковороду і змастіть невеликою кількістю рослинної олії, викладіть шаурму швом вниз і обсмажте з двох боків до золотистої скоринки на мінімальному вогні. Готову шаурму з куркою і грибами подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Шаурма з куркою і сиром в лаваші в домашніх умовах

Настійно рекомендую скористатися моїм улюбленим, простим рецептом незвичайно смачною шаурми з куркою і сиром в лаваші. Шаурма стане вашим фаворитом серед швидких і ситних перекусів. Приготуйте, і цей швидкий рецепт стане вашим фаворитом.

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

Лаваш – 2 аркуша

Курка відварна – 150 гр.

Капуста квашена з морквою – 150 гр.

Помідори – 100 гр.

Лук зелений – пучок

Масло рослинне для обсмажування

Майонез – 100 гр.

томатна Паста – 100 гр.

Сир твердий – 100 гр.

Процес приготування:

1. Томатну пасту змішайте з майонезом і ретельно перемішайте до однорідної консистенції. На чистій робочої поверхні столу розкладіть лист лаваша. І змастіть його приготованим соусом, рівномірно розподіливши його по всій поверхні.

2. Помідори ретельно вимийте і обсушіть, наріжте невеликими кубиками. Викладіть на змащений соусом лаваш.

3. Варену курку розберіть на волокна або наріжте кубиками і викладіть поверх помідорів.

4. Наступним шаром викладіть квашену капусту з морквою.

5. Зелений лук ретельно промийте в прохолодною проточною водою і обсушити. Подрібніть гострим ножем і викладіть на капустяний шар.

6. Твердий сир натріть на крупній тертці і викладіть на подрібнений зелений лук.

7. Вільні краї лаваша поверніть до центру. Лаваш щільно скрутіть конвертом.

8. Деко застелити пекарської папером і викладіть приготовлену шаурму. Помістіть деко в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 10 хвилин.

9. Готову шаурму з куркою і сиром в лаваші подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Простий рецепт шаурми з копченою куркою в лаваші

Пропоную приготувати швидкий і простий варіант апетитного і ситного перекусу. Шаурма з копченою куркою в лаваші виходить надзвичайно смачною і ароматною. Страва сподобається всім без винятку. Я запевняю вас, що ви отримаєте величезне задоволення не тільки від результату, але і від процесу приготування.

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

Лаваш – 1 аркуш

Курка копчена – 200 гр.

Помідори – 0,5 шт.

Капуста білокачанна – 150 гр.

Огірки – 0,5 шт.

Соус грибний – за смаком

Процес приготування:

1. Білокачанну капусту наріжте середніми смужками. А потім розімніть руками, щоб вона стала м’якше і соковитіше.

2. Помідори та огірки ретельно вимийте і обсушіть на кухонному рушник або скористайтеся паперовими рушниками. Видаліть хвостики і плодоніжки, а потім наріжте овочі тонкими скибочками.

3. Копчене куряче філе очистіть від шкірки, наріжте тонкими скибочками.

4. На чистій робочої поверхні столу розкладіть лист лаваша. Викладіть подрібнену білокачанну капусту, змастіть грибним соусом.

5. Потім викладіть нарізані помідори, огірки і підготовлене копчене куряче м’ясо.

6. Лаваш щільно скрутіть конвертом, а потім обсмажте з двох сторін на сухій сковороді до рум’яної скоринки.

7. Готову дієтичну шаурму з копченою куркою в лаваші викладіть на блюдо для подачі і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Дуже смачна і ситна домашня шаурма з куркою та картоплею

Часто рекомендую свій улюблений рецепт шаурми з куркою та картоплею всім знайомим, і хочу поділитися з вами. Блюдо виходить дуже ситним і замінить повноцінний обід. Незвичайне смакове поєднання сподобається всім любителям простої домашньої кухні.

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 1

Інгредієнти:

Лаваш – 1 лисиця

Філе куряче – 1 шт.

Капуста квашена – 100 гр.

Огірки солоні – 1 шт.

Масло рослинне для обсмажування

часниковий Соус – 2 ст. л.

Сіль – за смаком

Спеції для курки – за смаком

Картопля фрі заморожений – 150 гр.

Процес приготування:

1. Куряче філе добре промийте у воді, обсушити паперовими рушниками, нарізати невеликими шматочками. Посоліть і додайте спеції для курки, за смаком. Розігрійте Сковороду на середньому вогні. Змастіть невеликою кількістю рослинної олії, викладіть куряче м’ясо і заморожена картопля фрі, обсмажте до золотистого кольору.

2. На чистій робочої поверхні столу розкладіть лист лаваша.

3. Змастіть часниковим соусом, рівномірно розподіливши його по всій поверхні.

4. Потім викладіть обсмажену картоплю фрі.

5. Наступним шаром викладіть обсмажене куряче філе.

6. Додайте спеції за смаком.

7. Викладіть квашену капусту.

8. Солоний огірок наріжте тонкими скибочками і викладіть поверх капусти.

9. Лаваш щільно скрутіть рулетом, і загорніть у фольгу, щоб начинка не випала.

10. Готову шаурму з куркою та картоплею подавайте на стіл.

Приємного апетиту!