Кета з цибулею і морквою
Кета з цибулею і морквою – відмінне рішення для вашого домашнього або святкового столу. Готова риба виходить неймовірно ніжною, соковитою, смачною і поживною. Приготувати його в домашніх умовах нескладно, а кулінарний процес не забере багато часу. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт.
Час приготування – 40 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Філе кети – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 2 шт.
- Кріп – 0,5 пучка.
- Сметана – 200 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – 20 мл
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо філе кети. Шкірку видаляти не потрібно, помітні кісточки, при бажанні, можна видалити пінцетом.
Крок 2. Очищаємо цибулю та нарізаємо його невеликими кубиками.
Крок 3. Очищену моркву натираємо на тертці.
Крок 4. Дрібно нарізаємо заздалегідь промитий кріп.
Крок 5. Цибулю обсмажуємо на рослинній олії до м’якого стану.
Крок 6. Сюди ж викладаємо моркву. Перемішуємо і тушкуємо до м’якості моркви.
Крок 7. Доповнюємо овочі сметаною і кропом.
Крок 8. Солимо і перчимо заготівлю, перемішуємо і знімаємо з плити.
Крок 9. Рибне філе викладаємо у форму для запікання.
Крок 10. Обмазуємо рибу заготівлею з цибулі і моркви.
Крок 11. Випікаємо частування 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 12. Кета з цибулею і морквою в духовці готова. Діліть на порції і подавайте частування до столу!