Квашена тушкована капуста на сковороді
Квашена тушкована капуста на сковороді – це соковита, низькокалорійна страва на швидку руку. З нього виходить оригінальний гарнір до всіляких м’ясних страв, а також тушкована квашена капуста відмінно впишеться в пісне і вегетаріанське меню.
Час приготування: 50 хв.
Час приготування: 20 хв.
порцій – 4.
Інгредієнти:
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Олія – для смаження.
- Капуста квашена – 1 кг.
- Цукор – 1 ч.л.
- Сіль – 1 ч.л.
- Паста томатная – 1 ст.л.
- Кмин – 0,5 ч.л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуйте усі необхідні продукти. Очистіть і помийте цибулю. Замість томатної пасти можна взяти консервовані помідори у власному соку.
Крок 2. Наріжте цибулю кубиками і обсмажте її на олії протягом 2-3 хвилин.
Крок 3. Квашену капусту за необхідності промийте проточною водою і розріжте на короткі відрізки, викладіть на сковороду до цибулі.
Крок 4. До овочів додайте трохи води, посоліть і тушкуйте під кришкою до готовності протягом 40-50 хвилин.
Крок 5. Після цього додайте цукор, томатну пасту та кмин, перемішайте.
Крок 6. Тушковану квашену капусту подавайте на стіл у теплому вигляді зі сметаною та свіжим хлібом. Смачного!