Класична тушкована капуста на сковороді – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Квашена тушкована капуста на сковороді

Квашена тушкована капуста на сковороді – це соковита, низькокалорійна страва на швидку руку. З нього виходить оригінальний гарнір до всіляких м’ясних страв, а також тушкована квашена капуста відмінно впишеться в пісне і вегетаріанське меню.

Час приготування: 50 хв.

Час приготування: 20 хв.

порцій – 4.

Інгредієнти:

  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Олія – ​​для смаження.
  • Капуста квашена – 1 кг.
  • Цукор – 1 ч.л.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Паста томатная – 1 ст.л.
  • Кмин – 0,5 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуйте усі необхідні продукти. Очистіть і помийте цибулю. Замість томатної пасти можна взяти консервовані помідори у власному соку.

Крок 2. Наріжте цибулю кубиками і обсмажте її на олії протягом 2-3 хвилин.

Крок 3. Квашену капусту за необхідності промийте проточною водою і розріжте на короткі відрізки, викладіть на сковороду до цибулі.

Крок 4. До овочів додайте трохи води, посоліть і тушкуйте під кришкою до готовності протягом 40-50 хвилин.

Крок 5. Після цього додайте цукор, томатну пасту та кмин, перемішайте.

Крок 6. Тушковану квашену капусту подавайте на стіл у теплому вигляді зі сметаною та свіжим хлібом. Смачного!