Кляр на молоці
Кляр на молоці – рум’яна, хрустка скоринка для риби. Приготовлена у фритюрі рибка виходить неймовірно апетитною і дуже ніжною! Філе – справжня смакота! Ідеальне блюдо для святкового столу і званої вечері!
Порції: 8-10
Час готування: 15 хв.
Інгредієнти:
- Яйця – 4 шт.
- Молоко – 125 мл
- Борошно – 200 гр.
- Сіль – за смаком
- Мелений перець – за бажанням
Процес приготування:
Крок 1. Борошно потрібно просіяти, як для млинців, з допомогою ситечка.
Крок 2. Окремо збиваємо в легку пінку яйця.
Крок 3. Додаємо до них молоко. Розмішуємо.
Крок 4. Поступово, невеликими порціями засипаємо борошно і замішуємо тісто.
Крок 5. По консистенції воно повинно нагадувати тісто для приготування оладок.
Крок 6. В кінці додаємо сіль і заправляємо кляр перцем.
Крок 7.Готово! Можна приступати до приготування риби!
Приємного апетиту!