Кляр для риби — 10 простих і смачних рецептів з фото покроково

Кляр на молоці

Кляр на молоці – рум’яна, хрустка скоринка для риби. Приготовлена у фритюрі рибка виходить неймовірно апетитною і дуже ніжною! Філе – справжня смакота! Ідеальне блюдо для святкового столу і званої вечері!

Порції: 8-10

Час готування: 15 хв.

Інгредієнти:

  • Яйця – 4 шт.
  • Молоко – 125 мл
  • Борошно – 200 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Мелений перець – за бажанням

Процес приготування:

Крок 1. Борошно потрібно просіяти, як для млинців, з допомогою ситечка.

Крок 2. Окремо збиваємо в легку пінку яйця.

Крок 3. Додаємо до них молоко. Розмішуємо.

Крок 4. Поступово, невеликими порціями засипаємо борошно і замішуємо тісто.

Крок 5. По консистенції воно повинно нагадувати тісто для приготування оладок.

Крок 6. В кінці додаємо сіль і заправляємо кляр перцем.

Крок 7.Готово! Можна приступати до приготування риби!

Приємного апетиту!