ПП дієтичні котлети з яловичини, запечені в духовці
Дієтичні котлети з яловичини підходять тим, хто стежить за вагою і хоче харчуватися різноманітно, але правильно. Для панірування використовується не звичайна пшеничне борошно, а вівсяна, кукурудзяна або рисова. Котлети виходять легкими і дуже смачними.
Час готування: 1 год.
Час приготування: 20 хв.
Порцій – 2.
Склад:
- Яловичина – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно кукурудзяне (рисова, вівсяна) – 4 ст. л.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. М’ясо яловичини подрібнити в м’ясорубці або вручну.
2. Цибулю натерти, вибравши для цього дрібну тертку, яйце злегка збити, з’єднати з фаршем, посолити за смаком і вимісити до однорідності.
3. Додати борошно, все змішати і залишити в холоді на 15 хвилин.
4. Сформувати котлетки невеликого розміру і викласти їх на силіконовий килимок або пергамент. Випікати в духовці, температура якої повинна складати 180 градусів, поки котлети не зарум’яняться. Невеликі за розміром котлети досить потримати 15-20 хвилин.
5. Подавати з овочевим гарніром і легким соусом.