Котлети з фаршу яловичини – 10 рецептів соковитих котлет з яловичини з покроковими фото

ПП дієтичні котлети з яловичини, запечені в духовці

Дієтичні котлети з яловичини підходять тим, хто стежить за вагою і хоче харчуватися різноманітно, але правильно. Для панірування використовується не звичайна пшеничне борошно, а вівсяна, кукурудзяна або рисова. Котлети виходять легкими і дуже смачними.

Час готування: 1 год.

Час приготування: 20 хв.

Порцій – 2.

Склад:

  • Яловичина – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно кукурудзяне (рисова, вівсяна) – 4 ст. л.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. М’ясо яловичини подрібнити в м’ясорубці або вручну.

2. Цибулю натерти, вибравши для цього дрібну тертку, яйце злегка збити, з’єднати з фаршем, посолити за смаком і вимісити до однорідності.

3. Додати борошно, все змішати і залишити в холоді на 15 хвилин.

4. Сформувати котлетки невеликого розміру і викласти їх на силіконовий килимок або пергамент. Випікати в духовці, температура якої повинна складати 180 градусів, поки котлети не зарум’яняться. Невеликі за розміром котлети досить потримати 15-20 хвилин.

5. Подавати з овочевим гарніром і легким соусом.