Котлети з індички в духовці — соковита і яскрава за смаком страва. Домашні котлети з м’яса індички відрізняються меншою калорійністю, ніж ті ж продукти зі свинини або яловичини. Беріть на замітку 7 кулінарних ідей для вашого обіду з використанням духовки!
Як приготувати соковиті котлети з фаршу індички в духовці?
Корисні і поживні котлети з індички відмінно підійдуть до домашнього столу. Щоб блюдо вийшло ніжним і соковитим, приготуйте його за особливим рецептом з використанням духовки!
Інгредієнти на
4 порц.
- Філе індички ⅔ кг
- Картопля 2 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Цибуля зелена 1 пучок
- Борошно пшеничне 3 ст. л.
- Сіль за смаком
- Спеції для курки, за смаком
- Масло рослинне 1 ст. л.
Процес приготування:
- Як приготувати соковиті котлети з індички в духовці? Підготуємо інгредієнти за списком. Картоплю можна заздалегідь очистити і промити.
- Пропускаємо філе індички через м’ясорубку і з’єднуємо його з курячим яйцем, сіллю і спеціями.
- Розмішуємо масу і додаємо в неї дрібно натертий картоплю.
- Далі викладаємо подрібнену зелену цибулю.
- Перемішуємо продукти разом з борошном.
- З отриманого фаршу ліпимо круглі котлети і розподіляємо їх по формі, обмазаної рослинним маслом. Випікаємо 30 хвилин при температурі духової шафи 180 градусів.
- Рум’яні і неймовірно соковиті котлети готові. Подавайте до столу з соусом або гарніром!
