Крем-суп з шампіньйонів на курячому бульйоні
Крем-суп з шампіньйонів на курячому бульйоні – це цікаве за смаком і поживну частування для вашого обіду або вечері. Готовий суп порадує ніжністю і апетитним грибним ароматом. Приготувати його в домашніх умовах зможе кожен. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт.
Час приготування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 1
Інгредієнти:
- Гриби печериці – 4 шт.
 - Цибуля ріпчаста – 1 шт.
 - Морква – 1 шт.
 - Бульйон курячий – 100 мл
 - Вершки – 100 мл
 - Сіль – за смаком.
 - Перець чорний мелений – за смаком.
 - Масло рослинне – для смаження.
 
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо гриби і дрібно нарізаємо їх.
Крок 2. Попередньо очищену від шкірки моркву ріжемо кубиками. Подрібнюємо очищений від лушпиння ріпчасту цибулю.
Крок 3. Цибулю, гриби і моркву обсмажуємо до м’якого стану на рослинному маслі.
Крок 4. Заливаємо продукти курячим бульйоном і тушкуємо близько 5-10 хвилин. Для приготування бульйону досить відварити шматок курки на кістки з додаванням спецій за смаком.
Крок 5. Виливаємо в заготовку вершки, додаємо сіль і мелений перець. Перемішуємо вміст і тушкуємо пару хвилин.
Крок 6. Прибираємо частування з плити. Переливаємо вміст в чашу блендера і подрібнюємо все до стану ніжною кашки.
Крок 7. Крем-суп з шампіньйонів на курячому бульйоні готовий. Розливайте його по тарілках і подавайте до столу!












