Як приготувати смачні курячі купати?
Купати готують різними способами: варять, смажать на сковороді, запікають в духовці, на мангалі або грилі. На природі їх можна готувати в якості альтернативи звичайному шашлику.
Час готування: 40 хв.
Час приготування: 40 хв.
Порцій: 3.
Склад:
- Купати курячі – 600 гр.
- Вода – 0,5 склянки
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
1. Курячі купати необхідно повністю розморозити. Розділіть їх на окремі ковбаски.
2. Поставте на середній вогонь сковороду з товстими стінками. Влийте в неї воду і викладіть купати.
3. Доведіть воду до кипіння, потім зменшіть вогонь і продовжуйте варити купати, поки майже вся вода не випарується.
4. Потім додайте рослинне масло і смажте купати ще 10-12 хвилин, періодично перевертайте їх з боку на бік. Щоб купати не лопнули, проколіть в декількох місцях їх зубочисткою.
5. Коли купати рівномірно покриються красивою рум’яною скоринкою, можна знімати їх зі сковороди і подавати на стіл з будь-яким гарніром за своїм смаком.
Приємного апетиту!