Купати – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Як приготувати смачні курячі купати?

Купати готують різними способами: варять, смажать на сковороді, запікають в духовці, на мангалі або грилі. На природі їх можна готувати в якості альтернативи звичайному шашлику.

Час готування: 40 хв.

Час приготування: 40 хв.

Порцій: 3.

Склад:

  • Купати курячі – 600 гр.
  • Вода – 0,5 склянки
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

1. Курячі купати необхідно повністю розморозити. Розділіть їх на окремі ковбаски.

2. Поставте на середній вогонь сковороду з товстими стінками. Влийте в неї воду і викладіть купати.

3. Доведіть воду до кипіння, потім зменшіть вогонь і продовжуйте варити купати, поки майже вся вода не випарується.

4. Потім додайте рослинне масло і смажте купати ще 10-12 хвилин, періодично перевертайте їх з боку на бік. Щоб купати не лопнули, проколіть в декількох місцях їх зубочисткою.

5. Коли купати рівномірно покриються красивою рум’яною скоринкою, можна знімати їх зі сковороди і подавати на стіл з будь-яким гарніром за своїм смаком.

Приємного апетиту!