Курча тютюну з рисом в духовці
Курча тютюну з рисом в духовці – це оригінальний рецепт для вашого ситної вечері або святкового столу. Таке яскраве страву точно нікого не залишить байдужим. Крім того, частування не вимагає додаткового гарніру, що зекономить час. Обов’язково спробуйте!
Час готування – 1 година 30 хвилин
Час приготування – 30 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Курча – 1 шт.
- Приправа Маггі для курчати тютюну – за смаком.
- Рис – 0,5 склянки
Процес приготування:
Крок 1. Вибираємо відповідну приправу для приготування курчати тютюну з рисом в духовці.
Крок 2. Промиваємо курчати. Розрізаємо тушку уздовж грудей, накриваємо плівкою і відбиваємо. Після натираємо спеціями для курчати табака.
Крок 3. Всередину птиці кладемо напівготовий підсолений рис. Можна кінчики тушки закріпити зубочисткою. Викладаємо заготовку в рукав.
Крок 4. Зав’язуємо рукав з одного боку.
Крок 5. Ставимо частування в розігріту до 180 градусів духовку.
Крок 6. Запікаємо одну годину. До кінця готування розриваємо рукав, щоб скоринка підрум’янилася.
Крок 7. Курча тютюну з рисом в духовці готовий!