Курка з баклажанами – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Човники з баклажанів в духовці з куркою

Човники з баклажанів в духовці з куркою – це оригінальне і дуже смачна кулінарна рішення для вашого домашнього обіду. Нескладний у виконанні блюдо різноманітить ваше звичне меню. Для приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 1

Інгредієнти:

  • Баклажани – 1 шт.
  • Філе куряче – 150 гр.
  • Гриби печериці – 4 шт.
  • Вершки – 100 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Сир твердий – 30 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо головний овоч, щоб приготувати човники з баклажанів в духовці з куркою. Поділяємо баклажан на дві частини. За допомогою ложки виймаємо м’якоть.

Крок 2. Дрібно ріжемо печериці і обсмажуємо їх на сковороді.

Крок 3. М’якоть баклажанів подрібнюємо і додаємо до грибів. Перемішуємо і тушкуємо до м’якості.

Крок 4. Відправляємо до продуктів нарізане кубиками куряче філе.

Крок 5. Солимо, перчимо, поливаємо вершками. Тушкуємо масу до випаровування рідини.

Крок 6. Вимикаємо вогонь і розбиваємо сюди куряче яйце. Добре все перемішуємо.

Крок 7. Наповнюємо човники з баклажанів курячої начинкою. Ставимо в форму для запікання, куди вливаємо трохи води.

Крок 8. Запікаємо 35 хвилин при температурі 180 градусів. За 5 хвилин до готовності посипаємо частування тертим сиром.

Крок 9. Човники з баклажанів в духовці з куркою готові. Подавайте до столу і пригощайтеся!