Човники з баклажанів в духовці з куркою
Човники з баклажанів в духовці з куркою – це оригінальне і дуже смачна кулінарна рішення для вашого домашнього обіду. Нескладний у виконанні блюдо різноманітить ваше звичне меню. Для приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 1
Інгредієнти:
- Баклажани – 1 шт.
- Філе куряче – 150 гр.
- Гриби печериці – 4 шт.
- Вершки – 100 мл
- Яйце – 1 шт.
- Сир твердий – 30 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо головний овоч, щоб приготувати човники з баклажанів в духовці з куркою. Поділяємо баклажан на дві частини. За допомогою ложки виймаємо м’якоть.
Крок 2. Дрібно ріжемо печериці і обсмажуємо їх на сковороді.
Крок 3. М’якоть баклажанів подрібнюємо і додаємо до грибів. Перемішуємо і тушкуємо до м’якості.
Крок 4. Відправляємо до продуктів нарізане кубиками куряче філе.
Крок 5. Солимо, перчимо, поливаємо вершками. Тушкуємо масу до випаровування рідини.
Крок 6. Вимикаємо вогонь і розбиваємо сюди куряче яйце. Добре все перемішуємо.
Крок 7. Наповнюємо човники з баклажанів курячої начинкою. Ставимо в форму для запікання, куди вливаємо трохи води.
Крок 8. Запікаємо 35 хвилин при температурі 180 градусів. За 5 хвилин до готовності посипаємо частування тертим сиром.
Крок 9. Човники з баклажанів в духовці з куркою готові. Подавайте до столу і пригощайтеся!