Курка з картоплею в рукаві – 8 рецептів запеченої курки з покроковими фото

Простий і смачний рецепт курки з картоплею і капустою в рукаві

Рукав для запікання – хороший помічник для приготування в духовці м’ясних і овочевих страв. За рахунок нього інгредієнти готуються швидше і до того ж вони захищені від пересихання. Ще одним плюсом буде те, що після приготування немає необхідності відмивати від жиру деко.

Час готування: 90 хв

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 6.

Склад:

  • Курка – 1-1,2 кг
  • Картопля – 6 шт.
  • Капуста білокачанна – 250 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морквина – 1 шт.
  • Майонез – 5 ст. л.
  • Паприка – 2 ч. л.
  • часниковий Порошок – 1 ч. л.
  • Хмелі-сунелі – 1 щіпка.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

1. Для страви підійдуть будь-які частини курки. Промийте їх під проточною водою, промокніть від зайвої вологи і посипте сіллю і чорним перцем.

2. Змішайте майонез з часниковим порошком і хмелі-сунелі. Натріть курку солодкою паприкою і отриманим соусом.

3. Картоплю і моркву наріжте шматочками, цибулю – півкільцями. Посоліть і приправити овочі.

4. Капусту нашаткуйте соломкою, додайте до інших овочів. Овочі змішайте з рештою майонезним соусом і паприкою.

5. Зав’яжіть один край рукава для запікання, викладіть в нього овочеву масу. Зверху додайте куряче м’ясо. Закріпіть другий край рукава, зверху зробіть кілька проколів для виходу пари.

6. Запікайте блюдо в духовці при 190 градусах 60 хвилин. Готову страву посипте рубаною зеленню і подавайте до столу.

Приємного апетиту!