Простий і смачний рецепт курки з картоплею і капустою в рукаві
Рукав для запікання – хороший помічник для приготування в духовці м’ясних і овочевих страв. За рахунок нього інгредієнти готуються швидше і до того ж вони захищені від пересихання. Ще одним плюсом буде те, що після приготування немає необхідності відмивати від жиру деко.
Час готування: 90 хв
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 6.
Склад:
- Курка – 1-1,2 кг
- Картопля – 6 шт.
- Капуста білокачанна – 250 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морквина – 1 шт.
- Майонез – 5 ст. л.
- Паприка – 2 ч. л.
- часниковий Порошок – 1 ч. л.
- Хмелі-сунелі – 1 щіпка.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
1. Для страви підійдуть будь-які частини курки. Промийте їх під проточною водою, промокніть від зайвої вологи і посипте сіллю і чорним перцем.
2. Змішайте майонез з часниковим порошком і хмелі-сунелі. Натріть курку солодкою паприкою і отриманим соусом.
3. Картоплю і моркву наріжте шматочками, цибулю – півкільцями. Посоліть і приправити овочі.
4. Капусту нашаткуйте соломкою, додайте до інших овочів. Овочі змішайте з рештою майонезним соусом і паприкою.
5. Зав’яжіть один край рукава для запікання, викладіть в нього овочеву масу. Зверху додайте куряче м’ясо. Закріпіть другий край рукава, зверху зробіть кілька проколів для виходу пари.
6. Запікайте блюдо в духовці при 190 градусах 60 хвилин. Готову страву посипте рубаною зеленню і подавайте до столу.
Приємного апетиту!