Квашена капуста в каструлі – 6 класичних рецептів хрусткою і соковитою капусти

Як смачно заквасити капусту з сіллю і цукром в каструлі?

Соковиту квашену капусту з приємним солодкуватим смаком можна приготувати в каструлі. Спосіб порадує своїм простим і швидким процесом, яскраве частування різноманітить ваш стіл.

Час готування: 1 добу

Час приготування: 1 добу

Порцій – 10

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна – 1 кг
  • Морква – 2 шт.
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.

Процес приготування:

1. Промиваємо під водою качан капусти і нарізаємо його тонкою соломкою. Для цього можна використовувати ніж або спеціальну терку. Отриману масу перекладаємо в каструлю.

2. Посипаємо продукт сіллю і цукром. Стискаємо його руками до рясного виділення соку.

3. Сюди ж викладаємо і терту моркву. Ретельно розмішуємо вміст до рівномірного розподілу всіх інгредієнтів.

4. Накриваємо заготівлю тарілкою і відповідним вантажем. Залишаємо конструкцію на одну добу.

5. Через день масу знову перемішуємо. Солодка квашена капуста в каструлі готова. Охолоджуйте її і не пробуйте на смак.