Як смачно заквасити капусту з сіллю і цукром в каструлі?
Соковиту квашену капусту з приємним солодкуватим смаком можна приготувати в каструлі. Спосіб порадує своїм простим і швидким процесом, яскраве частування різноманітить ваш стіл.
Час готування: 1 добу
Час приготування: 1 добу
Порцій – 10
Інгредієнти:
- Капуста білокачанна – 1 кг
- Морква – 2 шт.
- Цукор – 2 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
Процес приготування:
1. Промиваємо під водою качан капусти і нарізаємо його тонкою соломкою. Для цього можна використовувати ніж або спеціальну терку. Отриману масу перекладаємо в каструлю.
2. Посипаємо продукт сіллю і цукром. Стискаємо його руками до рясного виділення соку.
3. Сюди ж викладаємо і терту моркву. Ретельно розмішуємо вміст до рівномірного розподілу всіх інгредієнтів.
4. Накриваємо заготівлю тарілкою і відповідним вантажем. Залишаємо конструкцію на одну добу.
5. Через день масу знову перемішуємо. Солодка квашена капуста в каструлі готова. Охолоджуйте її і не пробуйте на смак.