Квашена тушкована капуста класична – 10 рецептів приготування на сковороді з покроковими фото

Квашена тушкована капуста з грибами

Квашена тушкована капуста з грибами – це чудова кулінарна ідея для вашого обіду чи вечері. Така апетитна і соковита страва точно нікого не залишить байдужою. Обов’язково спробуйте приготувати за нашим перевіреним рецептом з покроковими фотографіями.

Час готування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Капуста квашеная – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 0,5 шт.
  • Гриби печериці – 100 гр.
  • Томатна паста – 1 ч.л.
  • Спеції – 1 гр.
  • Вода – 100 мл.

Процес приготування:

Крок 1. Дрібно рубаємо цибулю і натираємо на тертці моркву.

Крок 2. Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо на ній овочі близько 3 хвилин до м’якості.

Крок 3. Промиваємо печериці та крупно нарізаємо їх, відправляємо до овочів. Смажимо всі разом 5 хвилин.

Крок 4. Тепер викладаємо сюди квашену капусту, яку заздалегідь віджимаємо від зайвої вологи. Готуємо все разом ще 3 хвилини.

Крок 5. Доповнюємо вміст сковороди спеціями, томатною пастою та водою. Добре все перемішуємо.

Крок 6. Гасимо частування на помірному вогні 15 хвилин, періодично помішуючи.

Крок 7. Квашена тушкована капуста з грибами готова. Подавайте до столу та пригощайтеся!