Квашена тушкована капуста з грибами
Квашена тушкована капуста з грибами – це чудова кулінарна ідея для вашого обіду чи вечері. Така апетитна і соковита страва точно нікого не залишить байдужою. Обов’язково спробуйте приготувати за нашим перевіреним рецептом з покроковими фотографіями.
Час готування – 40 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Капуста квашеная – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 0,5 шт.
- Гриби печериці – 100 гр.
- Томатна паста – 1 ч.л.
- Спеції – 1 гр.
- Вода – 100 мл.
Процес приготування:
Крок 1. Дрібно рубаємо цибулю і натираємо на тертці моркву.
Крок 2. Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо на ній овочі близько 3 хвилин до м’якості.
Крок 3. Промиваємо печериці та крупно нарізаємо їх, відправляємо до овочів. Смажимо всі разом 5 хвилин.
Крок 4. Тепер викладаємо сюди квашену капусту, яку заздалегідь віджимаємо від зайвої вологи. Готуємо все разом ще 3 хвилини.
Крок 5. Доповнюємо вміст сковороди спеціями, томатною пастою та водою. Добре все перемішуємо.
Крок 6. Гасимо частування на помірному вогні 15 хвилин, періодично помішуючи.
Крок 7. Квашена тушкована капуста з грибами готова. Подавайте до столу та пригощайтеся!