Домашня локшина для супу з куркою
Курячий суп з локшиною – це дуже смачно! Суп можна готувати за своїм звичним рецептом, а на етапі додавання локшини використовувати домашню, приготовану своїми руками. Готується вона дуже просто.
Час приготування: 40 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій – 2.
Склад:
- Яйце – 1 шт.
- Борошно – 100 гр.
Процес приготування:
1. Тісто для локшини можна почати замішувати тоді, коли поставили варитися суп. У миску просіваємо борошно, розбиваємо яйце, перемішуємо. Руками замішуємо еластичне тісто. Залишаємо його на десять хвилин, накривши мискою.
2. Розкачуємо тісто тонко, залишаємо на півгодини для просихання. Потім присипаємо борошном, скачуємо трубочкою, нарізаємо впоперек тонкими шматочками.
3. За п’ять хвилин до готовності супу викладаємо в нього локшину, варимо п’ять-сім хвилин.
4. Подаємо суп з локшиною в гарячому вигляді одразу після приготування.
Приємного апетиту!