Локшина домашня – 10 рецептів приготування в домашніх умовах з покроковими фото

Дуже смачна домашня локшина зі свининою

велика Кількість овочів, обсмажені до скоринки шматочки свинини, ніжна локшина – відмінне поєднання. Секрет ідеального смаку і красивого виду в тому, що всі овочі, а також свинину, обсмажуємо окремо. Змішуємо все лише в самому кінці при подачі.

Час приготування: 50 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій – 6.

Склад:

  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно – 220 гр.
  • Свинина – 300 гр.
  • Моркву – 200-250 гр.
  • Помідори – 200-250 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 100-150 гр.
  • Перець болгарський – 200-250 гр.
  • Кабачки – 200-250 гр.
  • Баклажани – 150-200 гр.
  • Соус соєвий – 2 ст. л.
  • Кунжут – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. У миску розбиваємо яйця, додаємо дрібку солі, перемішуємо. Підсипаємо борошно і замішуємо круте тісто. Кладемо тісто в пакет і прибираємо в холодильник на час, поки будемо готувати свинину і овочі.

2. Свинину обсушуємо і нарізаємо тонкою соломкою впоперек волокон. У сковороді розігріваємо невелику кількість рослинної олії і обсмажуємо в ньому м’ясо до рум’яної скоринки. Наприкінці смаження солимо. Витягаємо м’ясну соломку з сковороди, намагаючись залишити масло. М’ясо поміщаємо в вок або об’ємну сковороду – там будемо змішувати всі обсмажені інгредієнти.

3. У сковороду після смаження м’яса викладаємо натерту на корейській тертці моркву, смажимо її до м’якості, помішуємо. Витягуємо з сковороди і викладаємо до м’яса.

4. Нарізаний півкільцями ріпчасту цибулю, обсмажуємо слідом за морквою до легкого рум’янцю, після чого дістаємо його з сковороди і викладаємо в вок.

5. За аналогічним принципом обсмажуємо окремо нарізані соломкою кабачки, баклажани, болгарський перець. При необхідності олія для обсмажування підливаємо між порціями овочів. До обсмаженою овочам і свинині в воке вливаємо соєвий соус, перемішуємо і ставимо на гарячу плиту, на п’ять-сім хвилин, щоб суміш не охолола.

6. Дістаємо тісто з холодильника, тонко розкачуємо на присипаної борошном робочій поверхні. Нарізаємо тонкими смужками локшину. Відварюємо локшину в підсоленій воді. На варіння піде приблизно п’ять хвилин. Важливо не переварити ніжне тісто. З готової локшини зливаємо воду.

7. Відварену локшину викладаємо в вок до мясоовощной суміші, посипаємо обсмаженим кунжутом, перемішуємо.

8. Відразу після приготування розкладаємо локшину зі свининою та овочами по порційних тарілках і подаємо до столу в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!