Простий і смачний рецепт макаронів з тушонкою в каструлі
Це класичне блюдо має багато модифікацій, але справа не тільки в рецептурі і секретних інгредієнтів, але і в способі приготування. Конкретно цей рецепт вимагає приготування в каструлі: це значно спростить роботу, тим більше, що ті ж мультиварки є не в кожній квартирі.
Час приготування: 40 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій – 6.
Склад:
- Макарони – 400 гр.
- свиняча Тушонка – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Вода – 3 л
- Сіль – 20 гр.
- Зелень – 20 гр.
Процес приготування:
1. Набираємо каструлю води і ставимо її на вогонь, чекаємо, поки вона закипить. У вже закипілу воду засипаємо макарони, перший час помішуємо, варимо до готовності. Для кожного сорти макаронів час приготування індивідуально: утонить його можна на упаковці.
2. Швидко чистимо і нарізаємо або подрібнюємо цибулю. Кладемо його в окрему ємність і поки залишаємо.
3. Через пару хвилин викладаємо до цибулі тушонку і перемішуємо. Посматриваем макарони, вони ось-ось будуть готові.
4. Зливаємо воду з макаронів, використовуючи друшляк. Повертаємо макарони в каструлю, а до них додаємо замішану тушковане м’ясо з цибулею. Як слід перемішуємо всі інгредієнти вже в каструлі.
5. Прогріваємо і варимо страву під кришкою, після чого макарони по-флотськи з тушонкою будуть остаточно готові. Подрібнюємо зелень і подаємо блюдо разом з нею: так буде смачніше. Як альтернатива або доповнення до зелені можна також використовувати сметану. Приємного апетиту!