Макарони по-флотськи з тушонкою – 5 рецептів з покроковими фото

Простий і смачний рецепт макаронів з тушонкою в каструлі

Це класичне блюдо має багато модифікацій, але справа не тільки в рецептурі і секретних інгредієнтів, але і в способі приготування. Конкретно цей рецепт вимагає приготування в каструлі: це значно спростить роботу, тим більше, що ті ж мультиварки є не в кожній квартирі.

Час приготування: 40 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій – 6.

Склад:

  • Макарони – 400 гр.
  • свиняча Тушонка – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Вода – 3 л
  • Сіль – 20 гр.
  • Зелень – 20 гр.

Процес приготування:

1. Набираємо каструлю води і ставимо її на вогонь, чекаємо, поки вона закипить. У вже закипілу воду засипаємо макарони, перший час помішуємо, варимо до готовності. Для кожного сорти макаронів час приготування індивідуально: утонить його можна на упаковці.

2. Швидко чистимо і нарізаємо або подрібнюємо цибулю. Кладемо його в окрему ємність і поки залишаємо.

3. Через пару хвилин викладаємо до цибулі тушонку і перемішуємо. Посматриваем макарони, вони ось-ось будуть готові.

4. Зливаємо воду з макаронів, використовуючи друшляк. Повертаємо макарони в каструлю, а до них додаємо замішану тушковане м’ясо з цибулею. Як слід перемішуємо всі інгредієнти вже в каструлі.

5. Прогріваємо і варимо страву під кришкою, після чого макарони по-флотськи з тушонкою будуть остаточно готові. Подрібнюємо зелень і подаємо блюдо разом з нею: так буде смачніше. Як альтернатива або доповнення до зелені можна також використовувати сметану. Приємного апетиту!