Масляний крем – 10 рецептів для торта з покроковими фото

Масляний крем для вирівнювання торта в домашніх умовах

Для того щоб надати домашньому торту зовнішній вигляд такий, щоб всі думали, що його приготували в кондитерській професійні кухарі – вирівнюємо всі зовнішні поверхні за допомогою універсального і дуже смачного крему на основі вершкового масла і декоруємо під свій смак!

Час приготування – 45 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 2.

Склад:

  • Масло вершкове – 400 гр.
  • Цукор-пісок – 360 гр.
  • Яйця – 2 шт.
  • Молоко – 240 мл

Процес приготування:

Крок 1. У каструлі з товстим дном або в сотейнику змішати молоко і цукровий пісок – ставимо на помірний вогонь і при постійному помішуванні розчиняємо солодкі кристали і доводимо до закипання.

Крок 2. В цей час в окремому посуді збиваємо два яйця.

Крок 3. Змішуємо яєчну і молочну масу при постійному збиванні.

Крок 4. Отриману суміш повертаємо на вогонь і поступово доводимо до стану більш густої консистенції.

Крок 5. В іншій ємності збиваємо до однорідності вершкове масло кімнатної температури.

Крок 6. В масляну масу тонким струменем вводимо злегка остиглий сироп з молока і цукрового піску.

Крок 7. Готовий крем відразу пускаємо в роботу або ж прибираємо в холодильник на строк не більше двох діб і перед використанням злегка збиваємо міксером. Приємного апетиту!