Масляний крем для вирівнювання торта в домашніх умовах
Для того щоб надати домашньому торту зовнішній вигляд такий, щоб всі думали, що його приготували в кондитерській професійні кухарі – вирівнюємо всі зовнішні поверхні за допомогою універсального і дуже смачного крему на основі вершкового масла і декоруємо під свій смак!
Час приготування – 45 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Масло вершкове – 400 гр.
- Цукор-пісок – 360 гр.
- Яйця – 2 шт.
- Молоко – 240 мл
Процес приготування:
Крок 1. У каструлі з товстим дном або в сотейнику змішати молоко і цукровий пісок – ставимо на помірний вогонь і при постійному помішуванні розчиняємо солодкі кристали і доводимо до закипання.
Крок 2. В цей час в окремому посуді збиваємо два яйця.
Крок 3. Змішуємо яєчну і молочну масу при постійному збиванні.
Крок 4. Отриману суміш повертаємо на вогонь і поступово доводимо до стану більш густої консистенції.
Крок 5. В іншій ємності збиваємо до однорідності вершкове масло кімнатної температури.
Крок 6. В масляну масу тонким струменем вводимо злегка остиглий сироп з молока і цукрового піску.
Крок 7. Готовий крем відразу пускаємо в роботу або ж прибираємо в холодильник на строк не більше двох діб і перед використанням злегка збиваємо міксером. Приємного апетиту!