Морква по-корейськи – 10 смачних і швидких рецептів приготування в домашніх умовах з покроковими фото

Морква по-корейськи з готовою приправою

Морква по-корейськи з готовою приправою – це апетитна, смачна та проста у виконанні закуска для вашого святкового чи домашнього столу. Таке частування точно нікого не залишить байдужим. Обов’язково спробуйте приготувати за нашим перевіреним рецептом з фотографіями.

Час готування – 5 годин 15 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Морква – 800 грн.
  • Цукор-пісок – 2 ст.
  • Олія – ​​60 мл.
  • Приправи для корейської моркви – 2 ч.л.
  • Часник – 4 зубчики.
  • Оцет столовий 9% – 30мл.
  • Суміш перців – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо, промиваємо морквину та натираємо її на тертці для корейської моркви. Викладаємо овоч у глибоку миску.

Крок 2. Додаємо до моркви цукор і добре вимішуємо для виділення овочевого соку.

Крок 3. Сюди відправляємо готову корейську приправу, також додаємо суміш перців.

Крок 4. Поливаємо вміст столовим оцтом.

Крок 5. Вливаємо вказану кількість рослинної олії і добре все вимішуємо.

Крок 6. Продавлюємо зубчики часнику, знову перемішуємо і прибираємо частування в холодильник на 5 годин.

Крок 7. Морква по-корейськи з готовою приправою готова. Подавайте яскраву закуску до столу!