Морква по-корейськи – 10 смачних і швидких рецептів приготування в домашніх умовах з покроковими фото

Швидка морква по-корейськи з приправою чим-чим

Швидка морквина по-корейськи з приправою чимось – це простий спосіб приготувати смачне та апетитне частування. Така пікантна і яскрава закуска точно урізноманітнить ваше меню. Спробуйте приготувати корейську моркву за нашим перевіреним рецептом із фотографіями.

Час готування – 1 година 15 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Морква – 600 грн.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Олія – ​​за смаком.
  • Приправа «чим-чим» – 1 пакетик.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо від шкірки моркву і добре промиваємо її під водою.

Крок 2. Далі морквину натираємо на спеціальній тертці для корейської моркви.

Крок 3. Очищаємо цибулю і ріжемо її дрібними кубиками.

Крок 4. Розігріваємо сковороду з олією. Обсмажуємо на ньому цибулю до золотистого відтінку.

Крок 5. Переливаємо олію з цибулею до моркви. Сюди відправляємо пакетик заправки «чим-чим».

Крок 6. Добре все перемішуємо і залишаємо на 1 годину при кімнатній температурі.

Крок 7. Швидка морква по-корейськи з приправою чимось готова. Частуйтесь!