Швидка морква по-корейськи з приправою чим-чим
Швидка морквина по-корейськи з приправою чимось – це простий спосіб приготувати смачне та апетитне частування. Така пікантна і яскрава закуска точно урізноманітнить ваше меню. Спробуйте приготувати корейську моркву за нашим перевіреним рецептом із фотографіями.
Час готування – 1 година 15 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Морква – 600 грн.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Олія – за смаком.
- Приправа «чим-чим» – 1 пакетик.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо від шкірки моркву і добре промиваємо її під водою.
Крок 2. Далі морквину натираємо на спеціальній тертці для корейської моркви.
Крок 3. Очищаємо цибулю і ріжемо її дрібними кубиками.
Крок 4. Розігріваємо сковороду з олією. Обсмажуємо на ньому цибулю до золотистого відтінку.
Крок 5. Переливаємо олію з цибулею до моркви. Сюди відправляємо пакетик заправки «чим-чим».
Крок 6. Добре все перемішуємо і залишаємо на 1 годину при кімнатній температурі.
Крок 7. Швидка морква по-корейськи з приправою чимось готова. Частуйтесь!