Морквяні котлети – 10 смачних рецептів приготування з фото покроково

Як приготувати смачні морквяні котлети в духовці?

Запечені морквяні котлети в духовці – відмінний варіант для тих, хто рахує калорії і воліє нежирну їжу. Котлети мають хрустку скоринку і залишаються ніжними всередині.

Час готування: 40 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 2.

Склад:

  • Морква – 400 гр.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Крупа манна – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець гострий – за смаком.
  • лавровий Лист – за смаком.
  • Перець запашний – за смаком.

Процес приготування:

1. Підготуйте всі продукти за списком.

2. Моркву очистіть, наріжте невеликими шматочками і відваріть до готовності. У воду додайте духмяний перець і лавровий лист.

3. Варену моркву натріть на середній або дрібній тертці. Додайте яйце, сіль, манну крупу і гострий перець, перемішайте.

4. Для зручності візьміть невеликі силіконові формочки. Викладіть моркв’яний фарш у форму і запікайте котлети при 200 градусах 15-20 хвилин.

5. Подавайте котлети в гарячому вигляді з зеленню і сметаною.

Приємного апетиту!