Як приготувати смачні морквяні котлети в духовці?
Запечені морквяні котлети в духовці – відмінний варіант для тих, хто рахує калорії і воліє нежирну їжу. Котлети мають хрустку скоринку і залишаються ніжними всередині.
Час готування: 40 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 2.
Склад:
- Морква – 400 гр.
- Яйце куряче – 1 шт.
- Крупа манна – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець гострий – за смаком.
- лавровий Лист – за смаком.
- Перець запашний – за смаком.
Процес приготування:
1. Підготуйте всі продукти за списком.
2. Моркву очистіть, наріжте невеликими шматочками і відваріть до готовності. У воду додайте духмяний перець і лавровий лист.
3. Варену моркву натріть на середній або дрібній тертці. Додайте яйце, сіль, манну крупу і гострий перець, перемішайте.
4. Для зручності візьміть невеликі силіконові формочки. Викладіть моркв’яний фарш у форму і запікайте котлети при 200 градусах 15-20 хвилин.
5. Подавайте котлети в гарячому вигляді з зеленню і сметаною.
Приємного апетиту!