Морквяні котлети – 10 смачних рецептів приготування з фото покроково

Простий рецепт приготування котлет з вареної моркви

Морквяні котлети особливо актуальні в осінній період, коли йде збір і заготівля овочів на зиму. Таке блюдо можна подавати окремо зі всілякими соусами і добавками або доповнювати морквяними котлетами м’ясні та рибні страви.

Час готування: 60 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Морква – 600 гр.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Сухарі панірувальні – 5 ст. л.
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Імбир мелений – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Моркву очистіть і відваріть до готовності.

2. Варену моркву перекрутіть на м’ясорубці, додайте яйця, сіль, цукор і мелений імбир, все ретельно перемішайте.

3. В отриману масу всипте панірувальні сухарі, у вас повинен вийти досить густий фарш для котлет.

4. Сформуйте котлети, обваляйте їх у панірувальних сухарях.

5. Обсмажте котлети на олії з обох боків до золотистої скоринки.

6. Подавайте морквяні котлети з теплому вигляді зі сметаною і зеленню.

Приємного апетиту!