Простий рецепт приготування котлет з вареної моркви
Морквяні котлети особливо актуальні в осінній період, коли йде збір і заготівля овочів на зиму. Таке блюдо можна подавати окремо зі всілякими соусами і добавками або доповнювати морквяними котлетами м’ясні та рибні страви.
Час готування: 60 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Морква – 600 гр.
- Яйця курячі – 2 шт.
- Сухарі панірувальні – 5 ст. л.
- Цукор – 1 ч. л.
- Імбир мелений – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Моркву очистіть і відваріть до готовності.
2. Варену моркву перекрутіть на м’ясорубці, додайте яйця, сіль, цукор і мелений імбир, все ретельно перемішайте.
3. В отриману масу всипте панірувальні сухарі, у вас повинен вийти досить густий фарш для котлет.
4. Сформуйте котлети, обваляйте їх у панірувальних сухарях.
5. Обсмажте котлети на олії з обох боків до золотистої скоринки.
6. Подавайте морквяні котлети з теплому вигляді зі сметаною і зеленню.
Приємного апетиту!